ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Χειρουργική Κλινική του Γ. Ν. Ναυπλίου στo 15o Ευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:29:00 μ.μ. |
Η χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου θα παρουσιάσει το Επιστημονικό της έργο στο 15ο Ευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, που είναι και Παγκόσμιο Συνέδριο Τραύματος, που θα διεξαχθεί 24 έως 27 Μαίου 2014 στη Frankfurt Germany.


Η ανακοίνωση της κλινικής με τίτλο: «Road traffic injury admissions and the austerity measures in a district Greek hospital» θα παρουσιαστεί σε σύνεδρους από όλο τον κόσμο στις 25 Μαίου 2014.

Η κλινική είναι πανελλήνια γνωστή για την εξειδικευμένη γνώση και τις πολύ σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα και τις απειλητικές για τη ζωή του ασθενούς κακώσεις. Συμμετέχει σε ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης των χειρουργών στην αντιμετώπιση του Τραύματος.

Είναι η 3η συνεχόμενη συμμετοχή της κλινικής σε Πανευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος προβάλλοντας επιστημονικά το Νοσοκομείο της Αργολίδας έξω από τα σύνορα της χώρας και αποτελεί ταυτόχρονα αναγνώριση του έργου της κλινικής από την επιστημονική κοινότητα έξω από τα σύνορα της χώρας.




Ναύπλιο 21/03/2014 DR Παν. Γκανάς

Συντονιστής Δντής

Χειρουργικής κλινικής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ