ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συνέντευξη του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή Παύλου Χρηστίδη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. |

















 Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Παύλος Χρηστίδης, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου την Αρκαδία. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο Λεωνίδιο, τον Τυρό, το Άστρος και την Τρίπολη. Στα μέρη αυτά μαζί με την συνυποψήφιά του Εύα Καϊλή, συναντήθηκαν με το Βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Οδ.Κωνσταντινόπουλο, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Π.Τατούλη, τον υποψήφιο Αντιπεριεφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Β.Γιαννακούρα και τον υποψήφιο Δήμαρχο Άστρους, κ. Μαντά.

Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τους υποψήφιους θερμά και τους μίλησαν για τα προβλήματα της υπαίθρου. Στην παρέμβασή του ο κ.Χρηστίδης τόνισε μεταξύ άλλων, πως κάθε μεταρρύθμιση πρέπει να μεριμνά για τον άνθρωπο και την ευημερία του. Στο Λεωνίδιο ο Παύλος Χρηστίδης, η Εύα Καϊλή και οι κύριοι Κωνσταντινόπουλος, Τατούλης και Γιαννακούρας έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του Γηροκομείου "Άγιος Λεωνίδας", όπου είχαν την τιμή να συνομιλήσουν με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Το βράδυ της Κυριακής ο Παύλος Χρηστίδης φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΝΑ-Κεντρικής Ελλάδας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ευρώπη του Martin Schulz θέλει την ανάπτυξη της οικονομίας, θέλει Ευρωομόλογο, θέλει ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θέλει ανθρώπους που μπορούν να στηριχθούν στα πόδια τους, μια Ευρώπη εντελώς διαφορετική από την Ευρώπη της Μέρκελ και του Σαρκοζί.

Τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, το μεσημέρι, ο Παύλος Χρηστίδης παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Τομέα Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με θέμα τη στρατηγική της υγείας στην Ευρώπη.

Το απόγευμα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής φιλοξενήθηκε στο Κανάλι Ε, στην εκπομπή της Νάνσιας Κωσταρά, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ο πατριωτισμός δεν είναι για τα τηλεοπτικά πάνελ, αλλά είναι θέμα στάσης ζωής και ότι τα κόμματα θα έπρεπε να μιλούν με σύνεση και συγκρότηση για τα εθνικά ζητήματα.

Στη συνέχεια, στο ΔΙΚΤΥΟ Σερρών, ο Παύλος Χρηστίδης, στη συνέντευξή του υπογράμμισε πως στον άξονα νέου-παλαιού, οι νέοι εισφέρουν τις αξίες της δημοκρατικής παράταξης και υποστήριξε τις προτάσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για μια αναπτυγμένη Ευρώπη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ