ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Νίκος Μητροσύλης υποψήφιος με την "ΑΥ.Ρ.Α" του Π.Κοκκινόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. |




















 Μιας και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και κατάφεραν να παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ενημέρωση αλλά και στη λήψη αποφάσεων, αισθάνομαι την ανάγκη να δημοσιοποιήσω σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους και γνωστούς, την απόφασή μου να συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές του 2014, με το ψηφοδέλτιο της ΑΥ.Ρ.Α. και τον Παντελή Κοκκινόπουλο, για το Δήμο Ναυπλίου.

Μια απόφαση που δεν την έλαβα μετά από καμία "πρόταση" κανενός υποψηφίου Δημάρχου και αποτελεί αποκλειστικά δική μου επιλογή. Η παράταξη που αποφάσισα να εκπροσωπώ και να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, είναι για μένα ένας χώρος ιδεολογικά συγγενής αλλά κυρίως ΔΕΝ έχει σχέση με κανενός είδους μικροεξυπηρετήσεις, ρουσφέτια ντροπής, μυστικές συναλλαγές και προσωπικούς στόχους. Η δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, θα έπρεπε να μας κάνει να σκεφτόμαστε διαφορετικά, έτσι όπως παραδεχόμαστε ΟΛΟΙ όταν συζητάμε μεταξύ μας, μακριά από κομματικές τοποθετήσεις αλλά και να αποφασίζουμε διαφορετικά, όταν είναι να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπούν. 

Ελπίζοντας πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνδημοτών, θα αποφασίσει με τα κριτήρια που επιβάλλουν οι σημερινές συγκυρίες, ξεκινάω έναν ξεκάθαρο, ηθικό και αποφασιστικό αγώνα, μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Κοκκινόπουλο, ώστε να καταφέρουμε να φέρουμε μια άλλη "αύρα" στο Δήμο Ναυπλίου... Γιατί η μυρωδιά που αποπνέει σήμερα ο Δήμος..μόνο "αύρα" δεν είναι.... 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ