ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Προτάσεις μόδας από το N.R.G sports casual Δαγρές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. |

























  Το κατάστημα N.R.G sports casual ΔΑΓΡΕΣ βρίσκεται στην οδό Άργους 46 στην πόλη του Ναυπλίου. Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 από τον Χρήστο Δαγρέ, ακολουθώντας την επαγγελματική πορεία του πατέρα του (Αναστάσιου), που εδώ και πολλές δεκαετίες διαπρέπει στον χώρο της ένδυσης και υπόδησης.
Ο Χρήστος Δαγρές με το κατάστημα του ήρθε να καλύψει με υποδήματα και ενδύματα όλη την οικογένεια, τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί,με σπορ και casual ενδύματα.
Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει το Ν.R.G sports casual ΔΑΓΡΕΣ είναι παρά πολλές όπως Replay, Diesel, Franklin Marshall, Pepe, Superdry, etrol, Nike, Adidas, Converse, asics, Body talk και άλλες πολλές.
Στόχος του καταστήματος είναι οι πελάτες να φεύγουν με ένα χαμόγελο γνωρίζοντας ότι έχουν αγοράσει ποιοτικά και αυθεντικά προϊόντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Η άνοιξη ήρθε και πλησιάζει το καλοκαίρι, δείτε τις νέες τάσεις της μόδας για την σεζόν άνοιξη- καλοκαίρι 2014 που σας προτείνει το Ν.R.G sports casual ΔΑΓΡΕΣ.
Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά (Αλεξάνδρα Φράγκου , Μαρίνα Γεωργοπούλου , Δημήτρης Τσακαλιάρη , Μάριος Χαραλαμπόπουλος και Λίτσα Πούρου ) που με την βοηθιά τους πραγματοποιήθηκε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα στο κατάστημα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΑΓΡΕ  στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ