ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

4η στις γυναίκες η Θεοδώρου στον 14ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. |
 Με το σύνθημα «Aγώνας της πόλης μας» διοργανώθηκε ο 14ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας το Σάββατο 26/4 στις 18:30, αφιερωμένος στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Μεσσηνίας και με σκοπό να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου για το μαζικό αθλητισμό, τον αθλητισμό για όλους. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς συνολικά 635 δρομείς και βαδιστές τερμάτισαν στο μεγάλο αγώνα και σε αυτόν του δυναμικού βαδίσματος ενώ τα μικρά παιδιά με τους γονείς ξεπέρασαν τους 400!

Όλα ξεκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας που γέμισε από αθλητές, παιδιά και μουσική, ήταν πραγματικά μια γιορτή. Παρόντες ο ΣΔΥΜ επικοινωνιακά και οργανωτικά, καθώς και o Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας στηρίζοντας το όλο εγχείρημα. Οι χορηγοί μας υπερβαίνοντας την οικονομική στενότητα των καιρών, εξασφάλισαν την υλική υποδομή του αγώνα, τα ΜΜΕ παρόντα στη στήριξη και στην διάδοση του αγώνα. Οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού και το τμήμα Διασωστών Καλαμάτας δικαιολόγησαν για άλλη μια φορά το όνομα τους. Η τροχαία ρύθμιζε άψογα την κίνηση η οποία είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και ευχαριστούμε τους φίλους οδηγούς για την κατανόηση που έδειξαν.
Η εκκίνηση δόθηκε πρώτα για το νέο αγώνα του δυναμικού βαδίσματος στις 17:50 και στη συνέχεια στο μεγάλο αγώνα στις 18:30 κάτω από τις επευφημίες όλων. Τελευταία δόθηκε η εκκίνηση του μικρού αγώνα των παιδιών, που έφθασαν μέχρι τη μέση του πανέμορφου πάρκου και γύρισαν ξανά στην Πλατεία με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους για να πάρουν τα αναμνηστικά τους. Στον αγώνα των παιδιών συμμετείχαν και παιδιά από το ΚΕΦΙΑΠ, κερδίζοντας το ζεστότερο χειροκρότημα και δίνοντας μηνύματα δύναμης, αλληλεγγύης και ισότητας.

Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Θεοδώρου από το Ναυπλιο που βγήκε 4η στις γυναίκες (Τερμάτισαν 94 από 115) και πρώτη στην κατηγορία της.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ