ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Προγραμματικές θέσεις. – Ναύπλιο. Επόμενη μέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |











Α. Εισαγωγικό κείμενο. Εχέγγυο της ειλικρίνειας των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουμε, το έργο που έχουμε παράξει.


 Ένα πλέγμα συγκεκριμένων προτάσεων για την αναβάθμιση της πόλης μας και κάθε γωνιάς του ενιαίου Δήμου μας, το πρόγραμμα της “Επόμενης Μέρας” έχει τα μάτια στραμμένα τόσο στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών όσο και στο μέλλον του τόπου μας. Με τις θέσεις μας φιλοδοξούμε να θέσουμε τις βάσεις της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Καλούμαστε να προχωρήσουμε σε ζωτικές παρεμβάσεις εν μέσω της πιο δύσκολης μεταπολεμικά περιόδου για τη χώρα και την κοινωνία μας, όπως και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κληθήκαμε και καλούμαστε να λύσουμε τη δύσκολη εξίσωση της μείωσης των πόρων στο ύψος του 60% και της ανάληψης νέων, κοινωνικά κρίσιμων αρμοδιοτήτων, προς όφελος των πολιτών και του τόπου.

Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και αδιεξόδων, η βελτίωση της ζωής των πολιτών στο Δήμο μας, η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Ήταν και είναι η αλλαγή φυσιογνωμίας στην πόλη μας αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας, με σύνδεση της δημοτικής αρχής με τα προβλήματα των κατοίκων και με ενεργοποίηση των πολιτών ώστε όλοι μαζί ως ενιαίο σύνολο να κάνουμε τον Δήμο Ναυπλιέων τόπο να ζούμε, τόπο να δημιουργούμε.

Tο πρόγραμμά μας δεν είναι “λόγια του αέρα”. Εχέγγυο της ειλικρίνειας των δεσμεύσεων που αναλαμβάνουμε είναι η μέχρι σήμερα διαδρομή μας. Εχέγγυο είναι το ίδιο το έργο που πραγματοποιήσαμε τα τελευταία χρόνια, στο οποίο καθρεφτίζεται το όραμά μας για την Επόμενη Μέρα του Δήμου Ναυπλιέων: την Επόμενη Μέρα της απασχόλησης και της ασφάλειας, της αξιοπρέπειας και της ποιότητας ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας και την προσεχή πενταετία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που υποφέρουν με δράσεις αλληλεγγύης και στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής. Θα συνεχίζουμε με τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, ώστε οι πολίτες και οι επιχειρηματίες, ο Δήμος μας συνολικά, να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις. Θα συνεχίσουμε με στήριξη και ενίσχυση του Τουρισμού και της ανάπτυξης.

Σε αυτό το πλαίσιο:
Ολοκληρώνουμε το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού και τη δημιουργία μαρίνας ελλιμενισμού 270 σκαφών.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας για σύγχρονες υποδομές. Ολοκληρώνουμε το αποχετευτικό δίκτυο Δρεπάνου, μαζί με την επέκταση του δικτύου στην παραλία της Πλάκας.
Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας για την ανάδειξη και καλύτερη λειτουργία του ιστορικού κέντρου της πόλης μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια να καταστήσουμε εκ νέου το Ναύπλιο κέντρο και διεθνή προορισμό, με πρωτοβουλίες που διαφημίζουν τον τόπο μας και αναδεικνύουν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ