ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Οι νικητές της Ανάβασης Αχλαδοκάμπου 2014

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. |




















Στον Αχλαδόκαμπο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου ο 3ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Οι συνήθεις ύποπτοι... ξαναχτύπησαν ενώ σε ακόμα έναν αγώνα δεν έλειψαν τα παραλειπόμενα.

O νικητές

Στην κατηγορία Α ο Μιχάλης Ευθυμίου κατέκτησε την πρώτη θέση με Ford Escort WRC αφήνοντας πίσω του, τους Κωνσταντακόπουλο και Παπαχρήστο με Mitsubishi EVO και Citroen Saxo αντίστοιχα. Στην κατηγορία Ν τα Mitsibishi EVO είχαν την τιμητική τους. Ο Πάνος Κύρκος κέρδισε τελικά εύκολα, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βαγγέλη Αρβανιτάκη ενώ στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Καντζάβελος. Στην Ε, ο Λεωνίδας Κύρκος έκανε το 3 στα 3, με τους Λιώρη και Ηλιόπουλο να ακολουθούν. Τέλος στην πολύ εντυπωσιακή κατηγορία Formula Saloon ο Νικόλας Περατινός αποδείχτηκε ο απόλυτος άρχοντας ενώ για λίγο δεν κατάφερε να σημειώσει και τον καλύτερο χρόνο ημέρας (που πέτυχε ο Λεωνίδας Κύρκος). ακολούθησαν οι Ραπατζίκος και Σταικός.

Ενστάσεις και ποινές

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάριος Ηλιόπουλος προχώρησε σε ένσταση (είχε κάνει πρόθεση) κατά του Λεωνίδα Κύρκου που αφορούσε τα καύσιμα, κάτι που είχε κάνει και στην ανάβαση της Κύμης. Χαρακτηριστικό μάλιστα της κίνησης του εν λόγω οδηγού, πως έκανε πρόθεση ένστασης μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, προειδοποιώντας για τοις κινήσεις που θα κάνει. Ένταση έκανε και ο Ντέκας προς τον Τασιόπουλο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να δεχτεί ποινή. Ο Κώστας Πατσουρέας από τον οποίο οι φίλαθλοι περίμεναν πολλά δεν εμφανίστηκε στα τελικά αποτελέσματα καθώς δεν ανέβηκε στο δεύτερο σκέλος και αντιμετώπισε πρόβλημα με την τουρμπίνα του.
Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ