ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το Δημοτικό στάδιο Άργους είναι χώρος άθλησης η παιδική χαρά;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:33:00 μ.μ. |























 Σε παιδική χαρά έχει μετατραπεί το ΔΑΚ Άργους σύμφωνα με καταγγελία από το facebook του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Άργους, που συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφία. Ο Σύλλογος καταγγέλλει στην ουσία πως το γήπεδο και ο πανάκριβος εξοπλισμός του βρίσκονται εκεί για να χρησιμοποιούνται από αθλητές σε αγώνες και προπονήσεις και όχι από μικρα παιδιά ως παιδική χαρά. Απάντηση στην καταγγελία έδωσε ο Νίκος Γκαβούνος για να λάβει ακόμη μια αποστομωτική απάντηση από τον Σύλλογο. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο τον διάλογο.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ Αυτό είναι το στρώμα όπου γίνονται αγώνες και προπονήσεις για το άλμα σε ύψος στο Δ.Α.Κ. Άργους. Όπως βλέπετε, έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά όπου οι γιαγιάδες ανεβάζουν τα εγγονάκια τους για να παίζουν και για να τα ταΐζουν. Το στρώμα είναι αξίας περίπου 8000€ και δεν ξέρουμε αν χαλάσει αν θα μπορεί το Δ.Σ. του αθλητικού μας κέντρου να αγοράσει καινούριο. Παρόλο που έχουμε κάνει επίσημα παράπονα στον δήμο με αρ.πρωτ: 22496/12-6-2014, δεν έχουμε πάρει επίσημη απάντηση, αλλά και δεν είδαμε ο πρόεδρος του Δ.Α.Κ. Άργους να πάρει πρωτοβουλίες.

Nikos Gavounos Δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα ποιο είναι ,η παρουσία των γιαγιάδων και εγγονιών εάν δεν εμποδίζουν την προπόνηση αθλητών δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι πρόβλημα.Όπως επίσης η παρουσία των παιδιών επάνω στο στρώμα,το οποίο προστασία προσφέρει στο παιχνίδι τους ,γιατί έχουν και αυτά δικαιώματα στο Στάδιο, και δεν προκαλούν φθορές μιας και η σωματική τους δύναμη και το βάρος τους είναι αμελητέα .Το ΠΡΌΒΛΗΜΑ με το χώρο του άλματος σε ύψος είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν οι στυλοβάτες για τη σωστή μέτρηση του ύψους του άλματος έτσι ώστε να μπορεί κάποιος αξιόπιστα να κάνει άλμα και όχι στο περίπου .ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι τα μπάζα που έριξε ο εργολάβος στη βαλβίδα του ακοντισμού γιατί προφανώς κανένας δαν του το απαγόρευσαι.Μην βάζομε λοιπόν τον κόσμο να τσακώνεται χωρίς λόγο αλλά να προβάλλουμε τα θέματα στη σωστή τους διάσταση.Να πούμε και ένα μπράβο για τη νέα κερκίδα που λύνει επιτέλους ένα τεράστιο πρόβλημα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ Φίλε Νίκο, άρα όταν με το καλό φτιάξετε το κολυμβητήριο, δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν οι γιαγιάδες φέρουν τα εγγονάκια τους, τους φορέσουν από ένα σωσίβιο και τα βάλουν μέσα στην πισίνα και αρχίσουν να τα ταΐζουν. Υποθέτω ότι και εκεί θα έχουν τα ίδια δικαιώματα και δεν θα δημιουργούν φθορές με αυτήν την κίνηση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ