ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

DIOMIDIS CUP 2014 - Το χάντμπολ έχει ριζώσει στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:31:00 μ.μ. |

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων με την ονομασία «DIOMIDIS CUP 2014» που θα διεξαχθεί το διάστημα 6-11 Ιουλίου 2014 στα κλειστά γυμναστήρια του Άργους, της Νέας Κίου, του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου Άργους - Μυκηνών παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Διομήδη Άργους κ. Κώστας Βλαχοσπύρος, ο Διευθυντής της διοργάνωσης κ. Νίκος Βλαχοσπύρος, ο τεχνικός διευθυντής του τουρνουά κ. Χρήστος Γεροδήμος, ο προπονητής του Διομήδη Άργους και Ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων κ. Δημήτρης Δημητρούλιας και ο πρόεδρος των Δεσμών Αίματος κ. Σελλής.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Δημήτρης Καμπόσος (Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών): «Είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που στην περιοχή μας διοργανώνεται αυτό το τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας, μιας και το άθλημα αυτό έχει ριζώσει στον τόπο μας και τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος φαίνονται όχι μόνο στο ‘Άργος, αλλά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε περισσότερες ξένες ομάδες. Θέλουμε οι αθλητές και οι συνοδοί που έρχονται για το τουρνουά να γίνονται κοινωνοί της πλούσιας ιστορίας της περιοχής μας. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση του Διομήδη που σηκώνει το βάρος της διοργάνωσης. Ως Δήμαρχος καλωσορίζω στην πόλη μας όλες τις αποστολές και τους εύχομαι καλή διαμονή και επιτυχία».
«Σημαντικό, όσο το πρωτάθλημα»
Κώστας Βλαχοσπύρος (Πρόεδρος Διομήδη Άργους): «Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την διοργάνωση. Είναι εξίσου σημαντική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όραμα μας είναι να γίνει στο μέλλον ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Άργους- Μυκηνών. Επίσης ένα ξεχωριστό ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους εθελοντές, χωρίς την βοήθεια τους δεν θα φέρναμε εις πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».
«Η τοπική κοινωνία στο πλευρό μας»
Νίκος Βλαχοσπύρος (Διευθυντής Διοργάνωσης): «Ένα φιλόδοξο όνειρο ετών παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Ακόμα είμαστε σε πιλοτικό στάδιο. Στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Η τοπική κοινωνία είναι στο πλευρό μας. Σαν υπεύθυνος μάρκετινγκ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν. Να ευχαριστήσω λοιπόν τους KEMPA, ΒΙΚΟΣ, WIND, Μέλισσα- Κίκιζας, γραφικές τέχνες Δεδεβέσης, Τυποφώτ, Γλυκά Ορφανός, κέντρο προγεννητικού ελέγχου «Έμβρυο» , τους Δεσμούς Αίματος και τους χορηγούς επικοινωνίας NOVA ΣΠΟΡ-FM, Coppa.gr, sport-fm.gr, star 92,9 και DRTV».
Το σύστημα διεξαγωγής

Χρήστος Γεροδήμος (Τεχνικός Διευθυντής): «Είναι τιμή που βρίσκομαι στο τιμ και είμαι υπεύθυνος για το πρόγραμμα διεξαγωγής. Συμμετέχουν 21 ομάδες. Όλοι ελπίζουμε στο μέλλον να αποκτήσει το τουρνουά μεγάλη εμβέλεια. Θέλουμε όλες οι ομάδες να περάσουν καλά. Έχουν καταρτιστεί τρείς όμιλοι των πέντε ομάδων και ένας όμιλος των έξι ομάδων. Το σύστημα στην Α’ φάση είναι ένας προς όλους στα κλειστά γυμναστήρια Άργους, Νέας Κίου και Ναυπλίου. Οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στην Β΄ φάση, δημιουργώντας δύο καινούργιους ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι ομάδες από τον ίδιο όμιλο δεν αγωνίζονται μεταξύ τους στην Β΄ φάση, απλά μεταφέρεται το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα. Κάθε ομάδα σε αυτή την φάση παίζει από δύο αγώνες και στο τέλος, οι νικητές των ομίλων αγωνίζονται για το χρυσό μετάλλιο, οι δεύτερες ομάδες για το χάλκινο και οι υπόλοιπες για την κατάταξη».
«Πόλος έλξης το χάντμπολ»

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη και Ομοσπονδιακός Παίδων): «Είναι μεγάλη χαρά που στην πόλη του Άργους γίνεται ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Θέλουμε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ένα μακρινό όνειρο, πλέον είμαστε σε σημείο να το πλησιάζουμε. Είναι χαρά που το Άργος θα γίνει πόλος έλξης. Έχουμε την τύχη να βρισκόμαστε σε έναν τόπο ευλογημένο. Ήμουν χθες στην τελική φάση Παίδων και έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο. Συγχαίρω την δουλειά των προπονητών. Δεν χωράει αμφιβολία ότι και στο Παμπαίδων θα δούμε ωραία παιχνίδια. Ο Φίλιππος φαίνεται πως είναι το φαβορί, αλλά υπάρχουν πολλές σχολές, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν φτιάξει ένα όμορφο ανάγλυφο του μελλοντικού χάντμπολ. Ούτως η άλλως οι μελλοντικές ομάδες εφήβων και Ανδρών θα έχουν στις τάξεις τους αθλητές που θα περάσουν από το Πανελλήνιο Παμπαίδων. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι».
«Πρωταθλητής και στην κοινωνική προσφορά ο Διομήδης»

Δημήτρης Σελλής (Πρόεδρος Οργάνωσης Δεσμών Αίματος): «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα από την έλλειψη αίματος και για αυτό εισάγει αίμα από την Ελβετία. Στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε αυτές τις συνθήκες που έχει να κάνει άμεσα με την ζωή ενός πάσχοντα, προσπαθούμε να βάλουμε τον σπόρο κοινωνικής προσφοράς στα μικρά παιδιά. Έχουμε κοινό δρόμο με τον Διομήδη γιατί και αυτός με τον τρόπο του θέλει να τους βάλει τον σπόρο του αθλητισμού και να δημιουργήσει μελλοντικούς πρωταθλητές. Ευχαριστούμε την διοίκηση Διομήδη για την πρωτοβουλία και την συνεργασία στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Ιουλίου. Ο Διομήδης έχει αποδείξει ότι είναι πρωταθλητής και στην κοινωνική προσφορά».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ