ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Εσύ φοράς κράνος όταν οδηγάς ποδήλατο; Ας βοηθήσουμε και εμείς στην έρευνα για την Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. |






























 Το Εργαστήριο Υγείας και Οδικής Ασφάλειας (ΕΥΟΑ), το οποίο ανήκει στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Κρήτης συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα COST Action TU1101<http://www.cost.eu/domains_actions/tud/Actions/TU1101> (http://www.bicycle-helmets.eu/).

Η COST Action TU1101<http://www.cost.eu/domains_actions/tud/Actions/TU1101> είναι ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων, από χώρες της Ευρώπης και της Αυστραλίας, που επικεντρώνεται στη βελτίωση της ασφαλούς χρήσης ποδηλάτου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη χρήση κράνους.

Οι κυριότεροι στόχοι της Δράσης, η οποία χρησιμοποιεί τα ακρωνύμια “HOPE” («ΕΛΠΙΔΑ») (HelmetOPtimizationinEurope) (Βελτιστοποίηση Κράνους στην Ευρώπη), είναι οι εξής:

- Να αυξήσει το επιστημονικό ενδιαφέρον ως προς τη χρήση κράνους σε συνάρτηση με την οδηγική ασφάλεια.

- Να διαδοθεί αυτή η γνώση στους αρμόδιους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων, των νομοθετών, των κατασκευαστών και της επιστημονικής κοινότητας.

- Να εγείρει τη διεθνή συνεργασία στον χώρο της ασφαλούς χρήσης ποδηλάτου και κράνους.

Σε αυτό το πλαίσιο παρακαλούμε πολύ να συμμετέχετε ηλεκτρονικά στην εν λόγω έρευνα η οποία θα συμβάλει στη συλλογή στοιχείων και από την Ελλάδα.

Παρακαλώ πολύ επισκεφτείτε τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο και απαντήστε στις αντίστοιχες ερωτήσεις.

http://survey.qut.edu.au/f/181753/95b8/



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ