ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η κρίση ρίχνει τον τιμοκατάλογο του "αγοραίου έρωτα" και αυξάνει τον κίνδυνο των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. |




















Με αφορμή την σύλληψη των δύο γυναικών από την Ρουμανία ηλικίας 20 και 22 χρόνων που παρείχαν ερωτικές «υπηρεσίες» σε οίκο ανοχής μιας 58χρονης ομοεθνούς τους στο Άργος, χωρίς οι ίδιες να έχουν νόμιμη άδεια και χωρίς να έχουν περάσει από γιατρούς, επανέρχεται το ζήτημα των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, καθώς πολλοί από τους πελάτες νομίζοντας πως οι κοπέλες ειναι ελεγμένες ιατρικά, έναντι μικρού χρηματικού ανταλλάγματος, δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με την ανεξέλεγκτη και χωρίς υγειονομική κάλυψη, έκρηξη του αγοραίου έρωτα κυρίως από αλλοδαπές και έρχεται να επαληθεύσει υγειονολόγους αλλά και τους εμπλεκόμενους με τη λειτουργία φορέων δημόσιας υγείας, που δηλώνουν πως το πρόβλημα τόσο της μετανάστευσης χωρίς υποστηρικτικές δομές, όσο και της πορνείας, αποτελεί υγειονομική βόμβα.

Πολλές από αυτές τις κοπέλες είναι παράνομες, δεν κάνουν εξετάσεις και παρέχουν τις υπηρεσίες τους ακόμη και χωρίς προφυλάξεις με 5 και 10 ευρώ παραπάνω από την ταρίφα που κυμαίνεται από 20 έως 30 ευρώ. Σύμφωνα με τελευταία ερεύνα το AIDS έχει αυξηθεί κατά 200% το τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, ενώ η φυματίωση ειναι ο επόμενος μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχουν όσοι "πηγαίνουν" μαζί τους.

Ο οίκος ανοχής θα πρέπει να απασχολεί ΜΟΝΟ νόμιμα εργαζόμενες κοπέλες (ιερόδουλες / εκδιδόμενα πρόσωπα) οι οποίες διαθέτουν ενημερωμένο βιβλίο ιατρικών εξετάσεων από το οποίο να διαπιστώνετε ότι εξετάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τους Νόμους 1193/1981, 2734/1999 και 2839/2000 και τις σχετικές Υγειονομικές διατάξεις, και να είναι απόλυτα υγιείς.

To βιβλιάριο υγείας της κάθε απασχολούμενης κοπέλας πρέπει να βρίσκεται συνέχεια ενημερωμένο στην κατοχή της σε κάθε βάρδια και μπορεί ο "πελάτης", εφόσον το επιθυμεί, να ζητήσει (από την Υπηρεσία) κατά την επίσκεψή του να το δει.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των "κοριτσιών" γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε δημόσια νοσοκομεία όπως ακριβώς προβλέπεται από το σχετικό νόμο για τα εκδιδόμενα πρόσωπα, κάθε 15 μέρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ