ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

23 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση των 76 ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
 Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη η δημοπρασία για την αποκατάσταση 76 ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων οι 15 βρίσκονται στη Αργολίδα.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 23.217.317,76 ευρώ και έχουν συμπεριληφθεί όσοι επίσημα στάλθηκαν στην Περιφέρεια από το ΥΠΕΚΑ (από το μητρώο του). Πρόκειται για 12 ΧΑΔΑ στην Κορινθία, 15 στη Λακωνία, 18 στην Μεσσηνία, 16 στην Αρκαδία και 15 στη Αργολίδα.

Η δημοπρασία θα γίνει στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας. Η προθεσμία του έργου που χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ, είναι 6 μήνες.

Η Οικονομική Επιτροπή σε πρόσφατη συνεδρίαση της ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης του έργου της αποκατάστασης των 76 ΧΑΔΑ, όπως αυτά συντάχθηκαν και ελέγχθηκαν από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και θεωρήθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τώρα βέβαια προκύπτει το ερώτημα πως δίνουν λεφτά για την αποκατάσταση των Χ.Α.Δ.Α χωρίς να έχουν ολοκληρώσει τις απαραίτητες διεργασίες για τη διάδοχη κατάσταση(τοποθεσία απόθεσης απορριμάτων και μπαλοποιητών)...!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ