ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Βυθίστηκε αλιευτικό σκάφος στην Ερμιόνη - Νεκροί τρεις ψαράδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. | |
 Μεταμεσονύχτιο θρίλερ, με τρεις νεκρούς και δύο διασωθέντες, διαδραματίστηκε στην Ερμιόνη, μετά την βύθιση αλιευτικού σκάφους. Ήταν περίπου 03:00 τα ξημερώματα, όταν το αλιευτικό σκάφος με τους πέντε επιβαίνοντες βυθίστηκε, μετά από προσάραξη στο Ακρωτήριο Μουζάκι Ερμιόνης, όπου χτύπησε στα βράχια.

Μόλις το τοπικό Λιμεναρχείο ενημερώθηκε για την προσάραξη του σκάφους «Παναγιώτης Φ» με 5 μελες πλήρωμα (δυο Έλληνες και τρεις αλλοδαποί) ζητήθηκε να καταπλεύσουν στο σημείο για παροχή βοήθειας τρία αλιευτικά σκάφη, τρία θαλάσσια ταξί ενώ πήγαν επίσης ένας σκάφος του Λιμενικού και ένα ελικόπτερο Sikorsky του Πολεμικού Ναυτικού.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι λιμενικοί αντιλήφθηκαν έναν Έλληνα και έναν από τους αλλοδαπούς να έχουν βγει κολυμπώντας στη στεριά έχοντας υποθερμία από το κρύο και άμεσα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Επίσης εντόπισαν νεκρό έναν από τους Έλληνες ενώ λίγη ώρα αργότερα δύτης βρήκε στη καμπίνα νεκρούς τους δυο αλλοδαπούς. Οι δυο σοροί των αλλοδαπών μεταφέρθηκαν με θαλάσσιο ταξί στην Ερμιόνη, ενώ οι δύο διασωθέντες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του περιστατικού τα οποία διερευνώνται από το τοπικό Λιμεναρχείο. Στη περιοχή τη στιγμή της προσάραξης έπνεαν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 4 μποφόρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ