ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Με βροχή η στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | |
Κάτω από καταρρακτώδη βροχή έγινε μόνο η στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο ανημερα της εθνικής Επετείου την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015.
Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, ενώ λόγω της δυνατής βροχής δεν έγινε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών παρά μόνο των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού και της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ενω παρευρέθηκαν  επίσης,  ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδος Δημήτρης Κοδέλας , Ιωάννης Ανδριανός και Γεώργιος Γαλέος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος , ο αντιπεριφερείαρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης κα.
Παρακολουθήστε παρακάτω σε βίντεο στιγμιότυπα από τις επετειακές εκδηλώσεις στο Ναυπλιο αλλά και την στρατιωτική παρέλαση:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ