ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Δ.Ταμπάκος και ο C. Stocking στο Ναύπλιο για "Μία σύντομη ιστορία του Μαραθωνίου, Αρχαίου και Σύγχρονου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. |
 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία του κ. Charles Stocking και του κ. Δημοσθένη Ταμπάκου, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard με θέμα:«Πέρα από το Σώμα: Μία σύντομη ιστορία του Μαραθωνίου, Αρχαίου και Σύγχρονου».
Ο κ. Charles Stocking, είναι Επίκουρος Καθηγητής Κλασικών Σπουδών στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικού Οντάριο στον Καναδά και συνεργάτης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard. Ο κ. Δημοσθένης Ταμπάκος, είναι Χρυσός Ολυμπιονίκης και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
H ομιλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που συνοδεύουν κάθε χρόνο τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου και  Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, ο Τεχνικός διευθυντης της διοργάνωσης Ε. Παπαποστόλου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Π. Καλκούνου, το μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Γ.Μπόλλας, ο αθλητικός δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γ.Μαμουζέλος που θα έχει και την εκφώνηση του Μαραθωνίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ