ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Με επιτυχία έληξε ο 10ος Αργειακός- Μυκηναϊκός δρόμος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:11:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 19/4/2015 ο «10ος Αργειακός Μυκηναϊκός δρόμος». Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Σύλλογο “ Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας”, διοργάνωσαν ίσως τον πιο επιτυχημένο ημιμαραθώνιο των τελευταίων ετών.
Πλήθος κόσμου απ όλη την Ελλάδα συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο των 21 χλμ. με αφετηρία την Πύλη των Λεόντων –Αρχαιολογικός Χώρος Μυκηνών και στο Αγώνα Δρόμου 5χλμ. «Ασπίδας-Δειράδας» με αφετηρία την διασταύρωση Καρυάς – Σταθέικων (Αεροδρόμιο), στο Άργος. Το σήμα της έναρξης του αγώνα έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος από την Πύλη των Λεόντων & ο Δ.Σ και Μέλος ΝΠΔΔ & της Οργανωτικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Δελής Νίκος για τα 5χλμ. 
Η έναρξη του ημιμαραθωνίου έγινε στην ώρα που είχε προγραμματιστεί από την επιτροπή, χωρίς καμία καθυστέρηση υπό την επίβλεψη των κριτών. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1000 μεταξύ αυτών 45 ποδηλάτες μέλη της ΟΚΠΑ και 40 μέλη των περιπατητών Αργολίδας. Οι δρομείς τερμάτισαν στους στρατώνες Καποδίστρια στην πόλη του Άργους. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ Νεκτάριος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος Δημήτρης . 
Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος Δημήτρης και οι πολιτικές και θεσμικές αρχές του τόπου. Την Τρίτη 21/4 θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των συμμετεχόντων στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών www.newargos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ