ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αντωνίου: «Μονόδρομος η νίκη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | |
 Για την σημασία του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (18/4) με την Δόξα Μανωλάδας, μίλησε o τεχνικός του Παναργειακού Σωτήρης Αντωνίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «λύκους»

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο και επιβάλλεται να το κερδίσουμε. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, προκειμένου να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου μέχρι το τέλος».

Με προβλήματα απέναντι στους «μαυραετούς» οι «λύκοι»

Στα αγωνιστικά ο Λαρισαίος κόουτς, ολοκλήρωσε το Σάββατο (18/4) με χαλάρωμα την προετοιμασία της ομάδας του απέναντι στο συγκρότημα της Ηλείας.

Η ομάδα της Αργολίδας θα κατέβει στο αυριανό ματς με μόλις 15 παίκτες, ενδεικτικό των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν τεθεί ο τιμωρημένος λόγω καρτών Λίτσος, ο Μπελόν ο οποίος είναι τραυματίας στο χέρι και όπως όλα δείχνουν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Ετόφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο Αγγελόπουλος πρόβλημα στους κοιλιακούς. Αντίθετα γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση προκειμένου ο Κάπλατζης να εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα στην οποία και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Έπειτα από τις απουσίες αυτές η αποστολή του Παναργειακού απαρτίζεται από τους: Κατσιάουνη, Πνευματικό, Μπριλάκη, Μαυρομάτη, Καλαγκάνη, Φλώρο, Ρότα, Λιόση, Παπαϊωάννου, Πότσι, Κοιλιάρα, Πούτση, Μπεκατώρο, Κατσικοκέρη και Σίμωση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ