ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ερώτηση Ανδριανού για μη καταβολή δεδουλευμένων σε προσωπικό καθαριότητας εταιρίας συμβαλλόμενης με το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. | | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με θέμα το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την μη καταβολή δεδουλευμένων σε προσωπικό καθαριότητας εταιρίας συμβαλλόμενης με το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας (Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, Κέντρο Υγείας Λυγουριού και Κέντρο Υγείας Κρανιδίου).

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα και επιστολή του Κέντρου Υγείας Λυγουριού προς τις Διοικήσεις της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, έπειτα και από αναφορά του προσωπικού του Κ.Υ Λυγουριού, η εταιρεία που έχει αναλάβει με σύμβαση την καθαριότητα των χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας (Νοσηλευτικές Μονάδες και Κέντρα Υγείας), δεν έχει καταβάλει δεδουλευμένα σε εργαζόμενες καθαριότητας που απασχολεί από τον Αύγουστο του 2014 και δεν προμηθεύει έγκαιρα με υλικά το συνεργείο με αποτέλεσμα οι συμβατικές υποχρεώσεις της να εκτελούνται πλημμελώς.

Κατόπιν αυτού

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

(1) Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την εξασφάλιση της άμεσης καταβολής των δεδουλευμένων στις ως άνω εργαζόμενες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ