ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Δήμος Άργους Μυκηνών: "Αγωνία του κ. Νίκα για αυτοπροβολή"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | | |
Δελτίο τύπου 
Δήμου Άργους Μυκηνών

Αν και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα για να ασχοληθούμε από τις ανακοινώσεις του αποτυχόντος υποψηφίου κ. Νίκα Β., αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε, ελπίζουμε για τελευταία φορά, επισημαίνοντας ότι η αήθης επίθεσή του και οι αναφορές περί 4ης Αυγούστου (sic) και τα σχετικά, του επιστρέφονται. 

Επίσης η «πρόκληση» που απευθύνει περί δημοκρατικών διαδικασιών την έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στην πράξη, αφού στις δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος απέναντι από την δημοτική παράταξη «Αλλαγή Πορείας» όπου απέτυχε να εκλεγεί και στις προηγούμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος όπου επίσης απέτυχε να εκλεγεί. Οπότε οι λεονταρισμοί δεν χρειάζονται τη στιγμή που υπάρχουν αποτελέσματα αποδοκιμασίας του από τον αργολικό λαό.
Σχετικά με τις «καταγγελίες» του, να μείνει ήσυχος ότι όλα γίνονται όπως πρέπει. Και τα φωτιστικά σώματα επαναχρησιμοποιούνται, και τα υλικά που αποξηλώνονται, και τα καλαθάκια. 

Για παράδειγμα αν είχε λάβει ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου ο κ. Νίκας θα γνώριζε ότι εκ της μελέτης επαναχρησιμοποιούνται τα 50 από τα 70 φωτιστικά στο ίδιο το έργο . 

Σχετικά με τα υπόγεια κανάλια για την αποφυγή στο μέλλον εναερίων καλωδίων ο κ. Νίκας προτρέχει και δεν ξέρουμε πως διαπίστωσε ότι δε θα υπάρξουν όταν ακόμη το έργο είναι σε τόσο πρώιμο στάδιο. 
Βέβαια τέτοια ευαισθησία δεν έδειξε όταν επί δεκαετίες καμαρωτά υπήρχαν επί της πλατείας. Ε. δε χρειάζονταν και ολόκληρη ανάπλαση (!) για να βρεθεί τρόπος να φύγουν από την κοινή θέα… Το τι «λέγανε» και τι «λένε», όπως περιγράφεται από τον «καταγγέλλοντα» η επίσημη θέση του δήμου, παρακαλούμε να τεκμηριώνεται και να μην ρίχνεται πάλι λάσπη στον ανεμιστήρα. 

Επίσης τον πληροφορούμε προς εκπαίδευση ότι τα δελτία τύπου οποιουδήποτε φορέα στον σύγχρονο κόσμο ο οποίος διαθέτει γραφείο τύπου δεν υπογράφονται αλλά εκφράζουν συνολικά τον φορέα. 

Τέλος, την δική του προφανή προσωπική εμπάθεια προς το δήμο Άργους Μυκηνών ας μην την ταυτίζει για προφανείς λόγους με το Σύλλογο Μηχανικών με τον οποίο συνεργαστήκαμε κατά τη διάρκεια εκπόνησης της μελέτης και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν θέλουμε να θυμηθούμε τις γελοίες απόψεις του περί «κουνουπιών στο χλωριωμένο νερό». 

Αλλά αφού επικαλείται την εμπειρία του ο κ. Νίκας θα έπρεπε να αποδεχθεί ότι ο σχεδιασμός της Ανάπλασης έληξε με την υποβολή της μελέτης για εγκρίσεις, αδειοδοτήσεις και ένταξη στο ΕΣΠΑ. 

Η συνεχής επανάληψη των απόψεων, κάθε φορέα που μετείχε στη διαβούλευση, μετά από 1,5 χρόνο που έχει οριστικοποιηθεί η ανωτέρω διαδικασία δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο σύγχυση, αποπροσανατολισμό και καμία ουσία. Προσφέρει μόνο στην αγωνία του κ. Νίκα για αυτοπροβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ