ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

«Παιχνίδια φωτός» σε Ναύπλιο και Ύδρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | | |
 Τη νέα του δουλειά θα παρουσιάσει στο φιλότεχνο κοινό, ο ζωγράφος Νεκτάριος Αποσπόρης, με δυο ξεχωριστές εκθέσεις σε Ναύπλιο και Ύδρα.
«Παιχνίδια φωτός» τιτλοφορείται η νέα έκθεση ζωγραφικής του Νεκτάριου Αποσπόρη και όπως μαρτυρά ο τίτλος, πηγή έμπνευσης του καλλιτέχνη αποτέλεσε το «παιχνίδισμα» του φωτός στο ανθρώπινο σώμα, στα αντικείμενα, στη φύση.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα έργα του ζωγράφου από τις 20 έως τις 26 Ιουλίου στο Ναύπλιο στο ιστορικό κτήριο του «Βουλευτικού» και στην Ύδρα από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών Μελίνα Μερκούρη.
Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Νεκτάριος Αποσπόρης είναι ένας νέος, ταλαντούχος ζωγράφος. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ζωγραφίζει και να εκφράζεται μέσα από τις δημιουργίες του. Έμφυτο ταλέντο στη ζωγραφική ο Νεκτάριος παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής δίπλα σε καταξιωμένους ζωγράφους στην Αίγινα, όπου και μεγάλωσε.
Σε ηλικία 18 χρονών, πέρασε τρίτος στη σχολή ECOLE NATIONALE SUPERIEURE DES BEAUX-ARTS στη Γαλλία, στη δεύτερη πατρίδα του.
Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, ενώ το 2013 πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική έκθεση στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας. Ακολούθησε το 2014 η δεύτερη ατομική του έκθεση επίσης στο Λαογραφικό Μουσείο, ενώ το Φεβρουάριο του 2015 το κοινό της γαλλικής πόλης Nancy είχε την τύχη να θαυμάσει τα έργα του στην τρίτη ατομική έκθεση στη Galerie Neuf.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ