ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Ψιλή Άμμος: Η "χρυσή" παραλία του Τολού στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:33:00 μ.μ. | |
Ψιλή Άμμος: Η "χρυσή" παραλία του Τολού στην Αργολίδα
 Η παραλία Ψιλή Άμμος στο Τολό  εκτείνεται από τη μια άκρη του κόλπου του Τολού μέχρι την άλλη, είναι απάνεμη, οργανωμένη με πεντακάθαρα νερά και διαθέτει ψιλή χρυσή άμμο, από όπου προήλθε και η ονομασία της. Αξιοσημείωτη είναι η διαύγεια του νερού της, κυρίως τις πρωινές ώρες, που κάνει την παραλία να θυμίζει τεράστια πισίνα.
Έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία και θεωρείται ιδανική για οικογένειες και μικρά παιδιά λόγω του αμμώδους βυθού, των ρηχών νερών της και της θαλάσσιας παιδικής χαράς που διαθέτει. Η Ψιλή Άμμος είναι ιδανική και για παρέες που επιζητούν τη διασκέδαση, αφού υπάρχουν πολλά παραλιακά μπαρ,ενώ υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα θαλάσσια σπορ.
Η Ψιλή Άμμοςθεωρείται η πιο άρτια οργανωμένη παραλία στην Αργολίδα, αφού έχειξαπλώστρες, ενοικιαζόμενες ομπρέλες, ντουζ, καφετέριες και εστιατόρια. Οι λουόμενοι μπορούν να επισκεφτούν επίσης και τα μικρά νησάκια που πλαισιώνουν την παραλία,το Δασκαλειό, την Ρόμβη και τo Κορωνήσι (ή Κορωνίδα) με τα τοπικά βαρκάκια.
Η πρόσβαση στην παραλία της Ψιλής Άμμου γίνεται μέσω αυτοκινήτου ή με τα πόδια για όσους διαμένουν στο Τολό. Παράλληλα του αιγιαλού και κατά μήκος του δρόμου της παραλίας, διατίθενται δωρεάν πάρκινγκ.
Άλλες κοντινές παραλίες στην Ψιλή Άμμο είναι η παραλία Πλάκας Δρεπάνου, το Καστράκι, το Κονδύλι, η παραλία Βιβαρίου, η παραλία Κάντιας και η παραλία Ιρίων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ