ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Δεν τελειώσαμε με την ζέστη - Έρχεται καύσωνας με 40 βαθμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. |
 Από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά σταδιακά θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο ο υδράργυρος,  όπως αναφέρει ο συντοπίτης μας μετεωρολόγος Ιωάννης Καλλιάνος και προσθέτει πως εκτιμάται ότι ειδικά από την Παρασκευή 4/9 έως και την ερχόμενη Τρίτη-Τετάρτη 9/9 θα είναι το pick της θερμής εισβολής με τις μέγιστες θερμοκρασίες να προσεγγίζουν ακόμη και τους 40°C στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές (ίσως και λίγο παραπάνω σε πολύ τοπικό επίπεδο).
Ασφαλώς δεν πρόκειται όμως για μια "επικίνδυνη" θερμή εισβολή για τους εξής λόγους:

1. Θα λάβει χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη και επομένως δεν θα έχει την δυναμική που με τις ίδιες προϋποθέσεις θα είχε τον Ιούλιο.

2. Η διάρκεια της ημέρας θα έχει μειωθεί αρκετά με αποτέλεσμα το αίσθημα της δυσφορίας να μην είναι τόσο έντονο απο το απόγευμα και μετά.

3. Τις βραδινές ώρες, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, η θερμοκρασία θα καταφέρνει να πέφτει σε φυσιολογικά επίπεδα τα οποία δεν ταλαιπωρήσουν τον κόσμο.
4. Στις παράκτιες περιοχές θα είναι σαφώς καλύτερη η κατάσταση λόγω της μεσημεριανής θαλάσσιας αύρας που θα επικρατήσει και θα δροσίζει τα τμήματα αυτά.

Από τις 9-10 Σεπτέμβρη και μετά θα αρχίσει να δροσίζει σημαντικά με την παράλληλη ενίσχυση των βοριάδων που θα βοηθήσουν σε αυτό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ