ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ομιλία του Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου στη Ζόγκα Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 μ.μ. |
 Στα πλαίσια του προσκυνήματος της τίμιας κάρας του αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου στο ομώνυμο Ιερό προσκύνημα του Αγίου στην ορεινή Ζόγκα Αργολίδος , ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος μίλησε στο Συνεδριακό κέντρο του προσκυνήματος , με θέμα: «Η εκκλησιαστική ενότητα κατά τον άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο»
Προηγήθηκε εσπερινός και ιερά Παράκλησις στον Άγιο Ιγνάτιο. Στην ομιλία του Επισκόπου Καλλινίκου παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και αρκετός κόσμος.
Την τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου έφερε στην Αργολίδα με κάθε λαμπρότητα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015. Το ιερό λείψανο υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος ,κλήρος και λαός.
Το Ιερό Προσκύνημα "Άγ. Ιγνάτιος ο Θεοφόρος", είναι ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα, κτισμένο στον ημιορεινό οικισμό Ζόγκα Ελληνικού, επαρχίας Άργους, Νομού Αργολίδος. Κτίτωρ και ψυχή του όλου Προσκυνήματος είναι ο αγιορείτης Ιερομόναχος π. Ιγνάτιος, αδελφός της εν Άθω Ιεράς Μονής του Οσίου Γρηγορίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ