ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Εικόνα κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 μ.μ. | |
 Αποκαρδιωτική από άποψη συμμετοχής κόσμου ήταν η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Άργος με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Την ευθύνη φυσικά της εικόνας που παρουσίαζε η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου βαραίνει αποκλειστικά την Νομαρχιακή οργάνωση, που δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε 50 άτομα και αυτά μαζί με τα εναπομείναντα στελέχη που έχουν παραμείνει στην τοπική οργάνωση Αργολίδας και φυσικά η λάθος επιλογή του ανοικτού μεγάλου χώρου ηταν καταλυτική.
Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη και στο πρόσωπο του πρώην υπουργού που παρά τα χαμόγελα δεν μπορούσε να την κρύψει. Η πραγματικά  καλή ομιλία του Γιάννη Γκιόλα που προηγήθηκε δεν μπόρεσε να αναστρέψει την υποτονική ατμόσφαιρα που ηταν διάχυτη στην πλατεία
Και να σκεφθεί κανείς πως ηταν η κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα και ομιλητής ένας από τους κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης. Η εικόνα αυτή ειναι ενδεικτική της κατάστασης που έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά και της κατάρρευσης των ποσοστών του, ενώ η μη στήριξη από τα τοπικά στελέχη του όποιου κυβερνητικού έργου που έγινε το διάστημα της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι εμφανής, καθώς όλο το διάστημα το προεκλογικό δεν έχει υπάρξει ούτε ένας, έκτος από ένα άρθρο του Γιάννη Γκιόλα, να το υποστηρίξει με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Πραγματικά και το πιστεύω αυτό που λέω, αν μιλούσε ο Λεβέντης θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο. Κρίμα γιατί εκατομμύρια Έλληνες στήριξαν τις ελπίδες τους στο κόμμα αυτό...λυπάμαι πραγματικά!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ