ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
 Μετά από την αποστολή των πρώτων καπακιών στην δράση "Μαζεύω καπάκια-Μοιράζω χαμόγελα" στην Ρόδο και έχοντας στηρίξει σημαντικά την προσπάθεια για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου στον Γιώργο Καλογεράκο,αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία του Νομού Αργολίδας (http://ameaargolidas.gr/).

Έτσι ήρθαμε σε επαφή μαζί του,προκειμένου να τον ρωτήσουμε πως μπορούμε να τον βοηθήσουμε.Στόχος μας λοιπόν είναι μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε αγοράσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο και να το προσφέρουμε στον Σύλλογο.
Πλέον ας το βάλουμε όλοι μας στόχο.Ας βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται.
Αλήθεια,τι είναι ένα καπάκι από την στιγμή που γνωρίζουμε πλέον πως για κάποιον είναι ίσως ΤΟΣΟ σημαντικό και ταυτόχρονα ΤΟΣΟ αναγκαίο;!

Η ευαισθητοποίηση όλων φάνηκε στην ποσότητα πλαστικών πωμάτων που συγκεντρώσαμε.Πλέον όμως στην θέση του μικρού Γιώργου Καλογεράκου από την Κατερίνη,θα είναι κάποιο άτομο από την πόλη μας.Το κίνητρο και η ευθύνη όλων γίνεται μεγαλύτερη.Ας δείξουμε όλοι,για μια ακόμη φορά το κοινωνικό μας πρόσωπο.Πως είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη.Ας το δείξουμε έμπρακτα!!!

Επίσης θα θέλαμε,όποιος γνωρίζει κάποιον συμπολίτη μας που να χρειάζεται άμεσα αναπηρικό αμαξίδιο να επικοινωνήσει μαζί μας.

Ενημερώνουμε ενδεικτικά ότι τα σημεία συλλογής μας είναι:
1)Βιβλιοχαρτοπωλείο-Φωτοτυπείο πλαπούτα 35 (όπισθεν κτελ)
2)Περίπτερο Γιώργου Αναγνωστόπουλου στην πλατεία δημαρχειου εναντι αγάλματος Όθωνα
3)ΜINI MARKET Η ΠΡΟΝΟΙΑ έναντι παλιάς Αστυνομίας
4)Αναπλιώτικο Μπακάλικο στην οδό Πλαπούτα

ΥΓ.:Eμείς δεν έχουμε κανένα προσωπικό κέρδος.Για να προλάβουμε και αυτούς θα πουν πως μπορεί να φάμε έστω και 1 ευρώ.Θα δημοσιεύσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα πραγματικά ποσά μόλις προβούμε στην αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου.
Γιώργος Λυσίκατος - Παναγιώτης Τούμπας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ