ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για το φλέγον ζήτημα της συνέχισης λειτουργίας του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:28:00 μ.μ. | | | |
 Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Θέμα της συνέλευσης ηταν η τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο Ναυπλίου κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού, ελλείψεων ιατρικού εξοπλισμού, καρδιολόγου στις καθημερινές εφημερίες Τρίτης και Πέμπτης, αλλά και της αδιαφορίας της Κεντρικής Διοίκησης του Νοσοκομείου Αργολίδας για την επίλυση των προβλημάτων, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους εργαζομένους και τόνισε πως πρωταρχικό μέλημα του Δήμου πέρα και μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, ειναι να κρατηθεί πάση θυσία το νοσοκομείο του Ναυπλίου ανοιχτό και να προσφέρει στους πολίτες τις πολύτιμες υπηρεσίες υγείας.
Επίσης ο κ Κωστούρος κάλεσε όλους τους εργαζομένους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να παρευρεθούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο στο όποιο θα συζητηθεί το φλέγον ζήτημα του νοσοκομείου Ναυπλίου.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι είπαν οι εργαζόμενοι και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ