ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η selfie του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι ζήτησε να προμηθευτεί από περιοχή του Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | | |
 Πολλοί ηταν αυτοί που έσπευσαν να χαιρετήσουν τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.

Ένας όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε μια τυπική χειραψία και ευχές για καλή επιτυχία αλλά ήθελε και μια selfie με τον πρώην υπουργό. Ο Κυριάκος βέβαια δεν του χάλασε το χατίρι και έτσι ο Αντώνης Πασπαλιάρης πόσταρε την φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Ο κ Μητσοτάκης είχε και μια έκπληξη από τον κ Βαγγέλη Λυκουρέντζο, δικηγόρου και από τα παλιά στελέχη του κόμματος στο νομό αλλά και αντινομάρχης επί νομαρχίας Β. Σωτηρόπουλου.
Έξω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ο κ Λυκουρέντζος είχε μαζί του φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη παλαιότερα στο Ναύπλιο όπου του αφηγήθηκε και μια στιχομυθία που είχαν με τον πατέρα του για τις αγκινάρες Ιρίων.
Ο Κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αφού υποσχέθηκε πως θα δώσει στον πατέρα του τις φωτογραφίες ζήτησε από τον κ Λυκουρέντζο να τον προμηθεύσει αγκινάρες από το χωριό του τα Ίρια καθώς όπως είπε..."τρελαίνεται"!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ