ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Με τον "Θρύλο του Τζίμ Λόντου" το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο Ε.Κ. Άργους συμμετέχουν στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. |
 Πανηγυρική τελετή έναρξης του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο Ε.Κ. Άργους συμμετέχει με την ταινία του "Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου"
Ταινίες παιδιών και νέων από 45 χώρες και βεβαίως, τα ταινιάκια (εφέτος, 200) της δημοφιλούς Camera Zizanio από μαθητές σχολείων της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η γιορτή αρχίζει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, σε Πύργο, Πάτρα, Αίγιο, Αγρίνιο, Λεχαινά, Ζαχάρω, Μεσολόγγι, Αμαλιάδα, Γαστούνη και η συμμετοχή των μαθητών σε όλες τις προβολές και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ και της Camera Zizanio είναι δωρεάν. 

Το 1ο ΕΠΑΛ και 1ο Ε.Κ. Άργους συμμετέχει στο Φεστιβάλ με την νέα του ταινία "Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου". Ένα ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο κυριολεκτικά θρύλο από την περιοχή τους. Τον Τζίμ Λόντο. Είναι ο για 16 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης Τζιμ Λόντος από το Κουτσοπόδι του Άργους. Μετανάστης στην Αμερική που μεγαλούργησε, όχι μόνο με τη δύναμη των μπράτσων του, τη σβελτάδα του αλλά και την εξυπνάδα του. 

Η φιλανθρωπική του δράση ήταν μεγάλη και συμπαραστάθηκε στην πατρίδα του και στον τόπο του με κάθε τρόπο, όσο λίγοι. Οι μαθητές άκουγαν τα κατορθώματα του, από τους παππούδες τους και αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ιστορία του. Έψαξαν, διάβασαν και βρήκαν εντυπωσιακό υλικό για τον Τζίμ Λόντο (Χρήστο Θεοφίλου) και δημιούργησαν με μεγάλο σεβασμό την ταινία τους. Θα προβληθεί για πρώτη φορά, αύριο Κυριακή στις 11.οο π.μ στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Πύργος). 

Να είναι καλοτάξιδη!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ