ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τρόφιμα από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας στο συσσίτιο της Ευαγγελιστρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:46:00 μ.μ. |
 Εκ μέρους του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας ανακοινώνουμε ότι, είχαν την τιμή και την χαρά σήμερα, να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του "Συσσιτίου της Αγάπης", στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο, ο πρόεδρος της Ένωσης  μας κ. Χρήστος Σχοινοχωρίτης και ο Ταμίας της κ Νίκος Μιχαλόπουλος όπου παρέδωσαν δωρεά της Ένωσης στον Εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Μίχο, μεγάλες ποσότητες κρεάτων, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των αναγκών του συσσιτίου, ενόψει μάλιστα και των επερχόμενων μεγάλων εορτών, των Χριστουγέννων, του Νέου Έτους και των Θεοφανίων.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας δηλώνει για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσει τις  προς τους έχοντες  ανάγκη συμπολίτες μας, διότι αποτελούν πράξεις ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθησίας, δύο έννοιες που για μας είναι στόχοι και σκοποί της Ένωσης μας.

Συγχαίρουμε δε ακόμα μια φορά δημόσια τον π.Ελευθέριο Μίχο και τις εθελόντριες του συσσιτίου, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, προκειμένου να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και να χαρίσουν με ανιδιοτέλεια τη Χαρά, συναίσθημα δύσκολο στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε όλοι μας

Servo Per Αmikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γενικός Γραμματέας 
     Χρήστος Σχοινοχωρίτης                                                 Αθανάσιος Καζάς 
Αστυνομικός Υποδιευθυντής εα.                                            Αρχιφύλακας 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ