ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο πλοίαρχος Π. Μποτίνης αναπληρωτής διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Ν. Ελλάδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
 Τον κεντρικό λιμενάρχη Καλαμάτας, πλοίαρχο Λ.Σ. Παναγιώτη Μποτίνη, επέλεξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ. Θανάσης Αθανασόπουλος, για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Νοτίου Ελλάδος.
Ο Π. Μποτίνης θα συνεχίσει να ασκεί καθήκοντα ως κεντρικός λιμενάρχης Καλαμάτας και παράλληλα θα είναι αρμόδιος για όλα τα λιμεναρχεία της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. - Ελ. Ακτ., η οποία έχει έδρα την Πάτρα και περιοχή δικαιοδοσίας αυτή των λιμενικών αρχών όλης της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, και συγκεκριμένα των λιμεναρχείων που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, επί των ακτών της νοτίως της άκρας Πετηνάρι, Αχαΐας, Ηλείας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Φωκίδας, νότιας Βοιωτίας επί των ακτών του Κορινθιακού Κόλπου, καθώς και των Κυθήρων της Περιφέρειας Αττικής.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ένας κεντρικός λιμενάρχης Καλαμάτας αναλαμβάνει τέτοιες αναβαθμισμένες αρμοδιότητες. Συνήθως τα καθήκοντα αυτά ανατίθενται στον κεντρικό λιμενάρχη Πάτρας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ