ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Στις Βρυξέλλες η Πόπη Καλκούνου - Για 15 λεπτά γλίτωσε από την φονική βομβιστική επίθεση (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. |

 Για ένα τέταρτο της ώρα γλίτωσε από την φονική βομβιστική επίθεση η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων!

Σκηνικό τρόμου επικρατεί από το πρωί της Τρίτης στο Βέλγιο μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο Ζάβεντεμ και μια τρίτη έκρηξη, με διαφορά περίπου μίας ώρας, στον σταθμό του μετρό στο Μάαλμπεκ, κοντά σε κτήρια της ΕΕ.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως οι νεκροί είναι συνολικά 21, καθώς 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο και 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση στο μετρό. Δεκάδες είναι οι τραυματίες.
Βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε βόμβες κοντά στον έλεγχο των εισιτηρίων της American Airlines. Οπως μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ υπάρχουν τουλάχιστον 13 νεκροί και 35 τραυματίες. Το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι πριν τις εκρήξεις υπήρξαν πυροβολισμοί, ενώ ακούστηκε κάποιος να φωνάζει στα αραβικά.

Στις Βρυξέλες βρίσκεται η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου όπου είχε μεταβεί για να παρευρεθεί στην βάπτιση του εγγονού της καθώς ο γιος της και η νύφη της ζουν εκεί. Η κ Καλκούνου ηταν τυχερή καθώς ένα τέταρτο της ώρα την χώρισε από την φονική βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο  της βελγικής πρωτεύουσας. Ακούστε πως περιγράφει την εμπειρία της αυτή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ