ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Σύσκεψη στο Άργος για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας και ανακήρυξης του σε επίτιμο Δημότη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:05:00 μ.μ. |
 Πολύωρη σύσκεψη και αυτοψία στους χώρους τους οποίους θα παρευρεθεί κατά την διάρκεια της επίσκεψης του, ο Προέδρος της Δημοκρατίας στο Άργος για την ανακήρυξή του ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Άργους-Μυκηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα. 
Από την πλευρά του Δήμου παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Δ.Καμπόσος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος και Α.Μπαντανάς, η εκπρόσωπος τύπου και η γραμματέας του Δημάρχου. 
Από την αστυνομία παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας, ο διοικητής και υποδιοικητής του τμήματος ασφαλείας Άργους και η διοικητής του τμήματος. 
Από την στρατιωτική ηγεσία ήταν ο Διοικητής Φρουράς Ναυπλίου, ο υπασπιστής και οι επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου καθώς επίσης και η διευθύντρια του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες της άφιξης , της παραμονής του Προέδρου και το τελετουργικό για κάθε λεπτό και χώρο παραμονής του Προκόπη Παυλόπουλου.
Εν συνεχεία πήγαν και στους χώρους για να έχουν ακριβή εικόνα του σχεδιασμού και αν χρειαστεί ν΄αλλάξουν κάποια από αυτά που σχεδιάστηκαν στην σύσκεψη του Δημαρχείου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ