ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Παρουσίαση των ποιητών της Αργολίδας στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. |
  Στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής», που διοργανώνεται από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης των ποιητών της Αργολίδας την Παρασκευή 8 Απριλίου.

Οι ποιητές συζήτησαν με τους ομοτέχνους τους και το κοινό σε δύο τραπέζια με θέμα: «Ο χρόνος, ο τόπος, ο έρωτας» και παρουσίασαν χαρακτηριστικά δείγματα του έργου τους. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας με την σύζυγο του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Γιώργος Παϊβανάς, κα.
Συμμετέχουν οι ποιητές: Γιαννακούλη-Δεληγιάννη Ευαγγελία, Δερζέκος Δημήτρης, Καραμούντζος Σπύρος, Λιαλιάτσης Πάνος, Μότσης Φώτης, Μπούρας Άκης, Νανοπούλου Ελένη, Βελιζιώτη Μαρία, Γιαννέλου Αγγελική, Καρδαρά Χρυσούλα, Ντηλιά Γκέλη, Παλούκας Αργύρης, Παπαμιχαήλ-Ρήγα Αικατερίνη, Παπασταύρου Γιάννης, Ρούβαλη Αμαλία, Σφυρή Ζιζή, Τσιάκος Ανδρέας.
Τις συζητήσεις συντονίζουν οι Γιάννης Λεοντάρης και Γιώργος Κόνδης.
Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 19:30, στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης πραγματοποιείται το δεύτερο τραπέζι της εκδήλωσης με τους ποιητές της Αργολίδας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ