ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Χορηγία επάθλων για τον 8ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | |
Η εταιρία Mastos - mastos-nature.gr - είναι ο χορηγός των επάθλων (κύπελλα - μετάλλια) για τον 8ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με γλυκά του κουταλιού και σπιτικές μαρμελάδες, ακολουθώντας παραδοσιακές και αγνές συνταγές από εποχιακά, φρέσκα φρούτα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. 

Στα γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες Mastos θα συναντήσετε γεύσεις φυσικές, απαλές και συνάμα έντονες. 

Ο Mastos συλλέγει εκλεκτούς καρπούς της μυκηναϊκής γης στηρίζοντας μικρούς παραγωγούς που αγαπούν και σέβονται τη φύση καθώς την αφήνουν ελεύθερη χωρίς λιπάσματα και χημικά. Έτσι, εξασφαλίζει την άριστη και εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων του. 

Ο Mastos φροντίζει και αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε φρούτου κατά την επεξεργασία και τα συνοδεύει με απαλά αρώματα από φρέσκια αρμπαρόριζα, κλωναράκια βανίλιας και άλλα στοιχεία της φύσης. 

Κι επειδή η διατροφή με την υγεία πρέπει να συνυπάρχουν, ο Mastos έχει καταφέρει να διατηρήσει μια γευστική ισορροπία από συνδυασμούς που είναι ευεργετικοί για τον οργανισμό και τον ουρανίσκο!

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη! Τώρα έχουμε 2 επιπλέον λόγους να τρέξουμε στον αγώνα. Να διεκδικήσουμε ένα από τα υπέροχα κύπελλα και να γευτούμε εξαίσιες αυθεντικές γεύσεις!

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στις 5/6/2016 με εκκίνηση στην Πύλη των Λεόντων, στις Μυκήνες, και ώρα 8:00 για τους περιπατητές, 8:30 για τους ποδηλάτες, 8:35 για τους ιππείς και 8:45 για τους δρομείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ