ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ελένη Παναγιωτοπούλου: Η Βρετανία δέιχνει εμπιστοσύνη στην αυξημένη δυναμική της Πελοποννησου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
 Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα η νέα αεροπορική γραμμή της British Airways Λονδίνο - Καλαμάτα . Οι πτήσεις θα γίνονται Πέμπτη και Σάββατο και θα συνδέουν απευθείας το Heathrow με τον διεθνή αερολιμένα της Καλαμάτας.

Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει η Βρετανία στην αυξημένη δυναμική της Πελοποννησου , η οποία ενισχύθηκε απο την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση απο την Περιφέρεια Πελοποννησου του συνεδρίου του Συνδέσμου Τουριστικων και ταξιδιωτικών Οργανισμών της Βρετανίας (ΑΒΤΑ) με 550 συμμετοχές , τον περασμένο Οκτώβριο στο ξενοδοχείο Costa Navarino.
Σύμφωνα με τους ομιλητές των εγκαινίων , αναμένονται στην Πελοποννησο φέτος10.000 Βρετανοί τουρίστες , ενώ έχει υπολογισθεί οτι μέχρι σήμερα ,μόνο το 14% των τουριστών που φτάνουν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προορίζονται για το Costa Navarino, ενώ οι υπόλοιποι διαχέονται στη Μεσσηνία και την υπόλοιπη Πελοπόννησο. 

Να λοιπόν πώς η δημιουργία ενός τουριστικού συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών δηλ του Costa Navarino, απο την ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνδυασμό με τις μεθοδευμένες ενέργειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,για την βελτίωση της προσβασιμότητας και τη λειτουργική αναβάθμιση του γειτονικού αεροδρομίου της Καλαμάτας όσο και για την τουριστική προβολή της Πελοποννησου , μπορούν να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ