ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Καμπόσος: Δεν μπορεί οικογένειες να πεινάνε και εμείς να ξοδεύουμε για χορούς και πανηγύρια - Εμείς δεν έχουμε λεφτά για πέταμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 π.μ. |
Καμπόσος: Δεν μπορεί οικογένειες να πεινάνε και εμείς να ξοδεύουμε για χορούς και πανηγύρια - Εμείς δεν έχουμε λεφτά για πέταμα
 "Οι δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις που μετά από ένα μήνα δεν τις θυμάται κανείς, αδειάζουν τα ταμεία των δήμων και γεμίζουν τις τσέπες "κάποιων"! Φέτος δήμος ξόδεψε 200.000 ευρώ για χορούς έχοντας στο ταμείο του 150.000ευρω! Αυτά δεν γίνονται! " δήλωσε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ερωτηθείς για το περιορισμένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου. 

Και συνεχίζοντας ο κ Καμπόσος τόνισε:

"Επί ημερών Καμπόσου στον Δήμο δεν αγοράζονται παραστάσεις αλλά ελάχιστα πράγματα  και οι θίασοι που έρχονται παίρνουν τα κέρδη των εισιτηρίων και τίποτε άλλο !!! Όταν οι καθημερινές ανάγκες των δημοτών πρέπει να καλυφθούν κάποιοι δήμοι ξοδεύουν χρήματα για παραστάσεις που δημιουργούν στα ταμεία τους μόνο χρέη. Διοργανώσεις δηλαδή που δεν βάζουν λεφτά στα ταμεία των δήμων αλλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που κάποιοι έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό, αδειάζουν τα ταμεία των δήμων. 

Ευτυχώς για το Δήμο Άργους Μυκηνών δεν ισχύει το ίδιο. Με τα λεφτά που μένουν στα ταμεία (πάνω από 150.000 το χρόνο ....τόσα περίπου ξόδευαν στο παρελθόν) ο δήμαρχος παράγει έργο όπως:

-Την υπερσύγχρονη αίθουσα τέχνης και πολιτισμού Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,

-Την πολιτιστική ανταλλαγή των μαθητών (εκδρομή 5νθήμερη)

-Κοινωνικό παντοπωλείο 1500 άτομα

-Φαγητό στα σχολεία σε μαθητές που έχουν ανάγκη

-Ασφάλιση των μαθητών όλων των σχολείων του Δήμου

-Και τώρα το κολυμβητήριο

Τα μπουζούκια και τα βιολιά έκαναν πολλά λαμόγια πλούσιους....Αντί να πληρώνουμε τραγουδιστές με 30.000 ο Καμπόσος στέλνει κάθε χρόνο τα 4 τελευταία χρόνια δωρεάν πολιτισμική εκδρομή 5 ημερών τους μαθητές της 3ης Λυκείου όλων των σχολείων (400 οικογένειες). Και απαλλάσσονται οι γονείς από ένα μεγάλο έξοδο αφού σε πολλά σπίτια δεν υπάρχουν τα τελευταία χρόνια αυτά τα χρήματα με αποτέλεσμα οι μαθητές να μη συμμετείχαν στην εκδρομή. Έως σήμερα , πάνω από 1.600 οικογένειες έχουν ευεργετηθεί.

Εμείς δεν έχουμε λεφτά για πέταμα . Στόχος μας είναι τα λιγοστά χρήματα που δίνονται από το κράτος στον δήμο να πηγαίνουν στοχευμένα σε δράσεις που επιστρέφονται στον δημότη και να πιάνουν τόπο. Βάζουμε προτεραιότητες. Δε μπορεί οι οικογένειες να μην μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους κι εμείς να δίνουμε λεφτά σε θιασάρχες και μουσικούς. Σημαντικές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά χωρίς να μας ζημιώνουν και να αφήνουμε πίσω σημαντικότερες καθημερινές ανάγκες."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ