ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Γιώργος Μπέλλος: Πως πήρε την απόφαση για την διάσωση του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. |
Ο Γιώργος Μπέλλος: Πως πήρε την απόφαση για την διάσωση του Παναργειακού
 Η παρατεταμένη ολιγωρία στη δρομολόγηση έστω κάποιου υποτυπώδους προγραμματισμού, δημιουργούσε εύλογη ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων του Παναργειακού. Ακόμη κι έτσι, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, βάσει των όσων προέκυπταν από το ρεπορτάζ, πως τελικά η ιστορική ομάδα θα βρίσκονταν να «φλερτάρει» τόσο επικίνδυνα με τη συμμετοχή τους στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αργολίδας! Οι «λύκοι» βρέθηκαν λίγο πριν το χείλος του γκρεμού, παρά το γεγονός ότι το παράβολο συμμετοχής είχε πληρωθεί εντός προθεσμίας, ωστόσο το κακό που πήγε να γίνει, φαίνεται πως αποτρέπεται!


Τις τελευταίες ώρες εξέφρασε την επιθυμία να βγει μπροστά ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπέλλος, ο οποίος καθόλου άγνωστος δεν είναι στον Παναργειακό. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει υπηρετήσει από ουκ ολίγα πόστα τον σύλλογο (πρόεδρος, διοικητικός παράγοντας, γενικός αρχηγός, φροντιστής) και σκοπεύει να το πράξει και σε αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία για τους Αργίτες. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε να εξηγήσει, μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση και να αναλάβει την πρωτοβουλία διάσωσης του Παναργειακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η ομάδα θα βρίσκονταν, χωρίς λόγο, στη δυσάρεστη θέση να αγωνιστεί στα τοπικά. Παράλληλα, ενημέρωσε πως την Τετάρτη θα γίνει Γενική Συνέλευση, κατά τη διάρκεια της οποίας πρόκειται να γίνουν και οι απαιτούμενες ζυμώσεις για την επόμενη μέρα.

«Καταρχήν, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν είμαι... χθεσινός για τον Παναργειακό. Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με την ομάδα, την οποία έχω υπηρετήσει από πολλές θέσεις. Αγαπάω το Άργος, έχω ισχυρούς δεσμούς με την πόλη, ασχέτως να μένω στην Αθήνα. Έμαθα τις προηγούμενες μέρες πως υπήρχε σοβαρός κίνδυνος η ομάδα να κατέβει στο τοπικό. Αυτό το πράγμα, δηλαδή να μην παίξει ο Παναργειακός στη Γ' Εθνική, δεν μπορούσε να μου περάσει από το μυαλό» τόνισε στο ξεκίνημά του ο κ. Μπέλλος και συνέχισε: «Ήδη έχει συσταθεί μία τριμελής Επιτροπή, από την οποία ζήτησα να ενημερώσει όλα τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη (Επιμελητήριο Άργους, 19:30), πρώτα απ' όλα για ανταλλαγή απόψεων. Όσοι μπορούν στο Άργος, θέλουμε να μας βοηθήσουν, όχι τόσο οικονομικά, αλλά πιο πολύ ηθικά. Το θέμα δεν είναι να βγω εγώ ή κάποιος άλλος και να αναλάβει το βάρος. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί με ό,τι τρόπους μπορούμε».

Στη συνέχεια της επικοινωνίας ο Γιώργος Μπέλλος αποκάλυψε πως ήδη έχει πραγματοποιήσει επαφές με υποψήφιους συμπαίκτες στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και με ποδοσφαιριστές για την στελέχωση του ρόστερ. Άλλωστε, στις 11 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος με τον πιο απαιτητικό τρόπο, όπως είναι η αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

«Ο κόσμος του Άργους να είναι σίγουρος ότι ο Παναργειακός θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα όπως πρέπει. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι φέτος η ομάδα να σωθεί και μετά να θέσει τις βάσεις για να γίνει ανταγωνιστική, ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο» ήταν η σχετική δέσμευσή του στο αγωνιστικό μέρος.

Πηγή: pamebala.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ