ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η εορτή της Τιμίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Μπόλαρη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 μ.μ. | |
Η εορτή της Τιμίας Ζώνης στη Νέα Τίρυνθα παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Μπόλαρη (βίντεο)
 Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκου Μπόλαρη εορτάστηκε φέτος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Τιρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, η θεομητορική εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, πλαισιωμένος από ιερείς από όλη την Αργολίδα.
Στον κατάμεστο από κόσμο ιερό ναό στο τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ο Επίσκοπος κήρυξε τον θείο λόγο και ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας της Παναγίας σε όλη τη κωμόπολη προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων.
Τον Αρχιερατικό εσπερινό παρακολούθησαν ο Αναπληρωτής Υπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β. Σιδέρης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Παύλος Χρηστίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότηατς Ν.Τίρυνθας Δημήτρης Κυριακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι κα.
Να σημειωθεί πως ο σημερινός ναός της Παναγίας θεμελιώθηκε στις 21 Νοεμβρίου 1949 και περατώθηκε το 1956 με την δωρεά των κατοίκων της περιοχής κι όταν ήταν ιερέας ο π. Γ. Κεραμιδάς. Ο ναός ανακαινίσθηκε στις 5 Μαΐου 1966 από τον αείμνηστο μητροπολίτη Χρυσόστομο Β'.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ