ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο "Εσπερίδες" στη Νέα Κίο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:14:00 μ.μ. |
Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο Εσπερίδες στη Νέα Κίο (βίντεο)
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 4 το μεσημέρι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και το εργοστάσιο "Εσπερίδες" στη Νέα Κίο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις αποθήκες με τις παλέτες και λόγω των εύφλεκτων υλικών επεκτάθηκε σε ολόκληρο το εργοστάσιο, ενώ η πυροσβεστική έδωσε εντολή να εκκενωθούν οι χώροι του εργοστασίου από τους εργαζόμενους.
Το εργοστάσιο δυστυχώς καίγεται από άκρη σε άκρη ενώ από την φωτιά δεν γλύτωσαν φορτηγά αυτοκίνητα και πανάκριβος μηχανολογικός εξοπλισμός εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για τραγωδία καθώς το εργοστάσιο όπως δείχνουν τα πράγματα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σε αυτό δούλευαν 150 άτομα προσωπικό.
Στην πυρκαγιά επενέβησαν για την κατασβεση της, πυροσβεστικές δυνάμεις από το Άργος και το Ναύπλιο, ενώ ακόμα και αυτή την ώρα η πυρκαγιά στο εργοστάσιο μαίνεται ανεξέλεγκτη. Στο σημείο της πυρκαγιάς πήγε και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 40 πυροσβέστες με 17 οχήματα συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Το εργοστάσιο βρίσκεται κοντά σε αστικό ιστό και συνεπώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν προβλέπεται αποστολή εναέριων δυνάμεων. Επίσης ειδικό όχημα από τον 3ο πυροσβεστικό σταθμό Πειραιά συμμετέχει στην επιχείρηση για την συμπλήρωση οξυγόνου στις αναπνευστικές συσκευές των πυροσβεστών!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ