ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αργολίδα: Βομβαρδισμένο τοπίο η παραλία του Τολού από την καταιγίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. | | |
Βομβαρδισμένο τοπίο η παραλία του Τολού από την καταιγίδα (βίντεο)
 Μεγάλες ζημιές υπέστη η φημισμένη παραλία του Τολού στο Δήμο Ναυπλιέων από την καταιγίδα το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου 2016.

Στα σημεία που η παραλία τέμνεται με δρόμο, τα ορμητικά νερά έσκαψαν χαντάκια βάθους 40 έως και 50 πόντων κάνοντας την,  αδιάβατη από τους περαστικούς.
Σε όλο το μήκος της παραλίας από την Ψιλή άμμο μέχρι το λιμάνι του χωριού τα νερά έχουν κόψει την παραλία σε εκατοντάδες σημεία.
Ξένοι τουρίστες και επισκέπτες αντικρίζουν την πανέμορφη παραλία που μέχρι πριν λίγο έκαναν μπάνιο, να έχει μεταμορφωθεί σε βομβαρδισμένο τοπίο από τα χαντάκια που έχουν ανοίξει τα ορμητικά νερά της βροχής αλλά και τα φερτά υλικά, ενώ καταστηματάρχες και ξενοδόχοι κάνουν λόγο για μεγάλες ζημιές με αντίκτυπο στον τουρισμό.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς όπου με τεχνικούς, προσωπικό και χωματουργικά μηχανήματα κάνουν αγώνα για να επουλώσουν τις πληγές που άφησε πίσω της η καταιγίδα.
Όπως δήλωσε ο κ. Μπουζαλάς όλη η υπηρεσία θα βρίσκεται επί ποδός και αύριο ώστε η παραλία να παραδοθεί και πάλι γρήγορα σε χρήση καθώς διανύουμε το ζενίθ της τουριστικής περιόδου.
H θάλασσα κατά την διάρκεια της καταιγίδας έγινε κόκκινη και η παραλία της Ψιλής άμμου κόπηκε στα δυο, ενώ επαγγελματίες με θαλάσσια σπορ είδαν τις κατασκευές τους να καταστρέφονται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ