ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκλειστικό: Σώθηκε παιδάκι στο Ναύπλιο από διάγνωση σοβαρής καρδιοπάθειας στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:23:00 μ.μ. |
Αποκλειστικό: Σώθηκε παιδάκι στο Ναύπλιο από διάγνωση στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων
 Ένα μικρό παιδί σώθηκε στην κυριολεξία, όταν η μητέρα του το πήγε στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων για δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε από την Διευθύντρια της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" Ιατρό Δρ. Αφροδίτη Τζίφα, πως το παιδί πάσχει από πολύ σοβαρή καρδιολογική ασθένεια.

Η κ Τζίφα αφιλοκερδώς οργάνωσε την άμεση χειρουργική επέμβαση του μικρού παιδιού στο Νοσοκομείο "Μητέρα" καθώς η ζωή του κινδύνευε από στιγμή σε στιγμή και σήμερα το παιδί χαίρει άκρας υγείας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού εξέδωσε ευχαριστήριο προς την γιατρό κ Τζίφα, τους συναδέλφους της και το νοσοκομείο για αυτή την πραγματικά απίστευτη προσφορά ζωής στο μικρό παιδί.

Ο κ  Ραφαήλ Μπαρού αναφέρει:

"Προς: Δρ. Αφροδίτη Τζίφα
Δ/ντρια Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής
Νοσοκομείου ‹‹ΜΗΤΕΡΑ››

Εκ μέρους των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και της Εργατικής Τάξης που εκπροσωπώ, σας ευχαριστούμε θερμά γιατί με άλλους συναδέλφους σας, προσφερθήκατε εθελοντικά να συνδράμετε τις δραστηριότητες του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης μας.

Επίσης σας ευγνωμονούμε για την γρήγορη και ασφαλή διάγνωση της ασθένειας του μικρού Μάριου στο Κοινωνικό Ιατρείο και για την απόφασή σας να τον χειρουργήσετε προσωπικά αφιλοκερδώς.

Τέτοιες εκφράσεις αλτρουισμού τιμούν την κοινωνία μας και ανακουφίζουν ηθικά και συναισθηματικά τη δύσκολη κοινωνική μας πραγματικότητα, αποτελώντας παράδειγμα για τους νέους επιστήμονες, τώρα ιδιαίτερα που με τις περικοπές του νέου υπερμνημονίου ακρωτηριάζεται δραστικά το κοινωνικό Κράτος.


Προς: Αξιότιμο κ. Καρταμπάνη Ανδρέα
Δ/ντα Σύμβουλο Ομίλου Υγεία


Εκ μέρους των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων αλλά και της εργατικής Τάξης της περιοχής μας, την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω, για την γενναιόδωρη και σπάνια στους καιρούς μας χειρονομία σας, να καλύψετε τα έξοδα εγχείρησης και νοσηλείας στο υψηλού επιπέδου θεραπευτήριο σας, του 12χρονου αγοριού της άνεργης μητέρας της πόλης μας.

Επίσης επιθυμούμε να συγχαρούμε την Δ/ντρια της Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ‹‹ΜΗΤΕΡΑ›› Ιατρό κα Τζίφα Αφροδίτη που αφιλοκερδώς προσέφερε τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες στο παιδί στο κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων , όπου μαζί με άλλους ευαίσθητους συναδέλφους της προσεφέρθει εθελοντικά να βοηθήσει τις δραστηριότητες του και στο τέλος να χειρουργήσει η ίδια και το παιδί.

Ευχόμαστε να είστε πάντα υγιής και δυνατός και να αναλαμβάνετε παρόμοιες λυτρωτικές πρωτοβουλίες. "

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ
ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ