ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στη χορωδία νέων παιδιών Ναυπλίου "TAMPERAMENTO"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. |
Πρόσκληση συμμετοχής στη χορωδία νέων παιδιών Ναυπλίου "TAMPERAMENTO"
 Η χορωδία νέων παιδιών "TAMPERAMENTO" υπό την διδασκαλία και τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη (Πτυχιούχος μονωδίας), ξεκινά μια νέα μελωδική χορωδιακή χρονιά. 

Παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών δημιούργησαν την πιο μελωδική και ρυθμική χορωδιακή παρέα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (1 χρόνος λειτουργίας) στις συναυλίες που έδωσαν εντυπωσίασαν το αναπλιώτικο κοινό τόσο με την εξαιρετική τους χορωδιακή ικανότητα όσο και με τη ζωντάνια, την κίνηση και την αρμονία ήχου και σώματος! 

Επίσης συμμετέχοντας σε φεστιβάλ (Χριστουγεννιάτικο UNESCO Αθήνα , Καλαμάτας) κατέθεσαν ψυχή και ταλέντο και ξεσήκωσαν τους θεατές-ακροατές για την εξαιρετική ξεχωριστή τους παρουσία. 

Ο στόχος της χορωδίας για τη φετινή χρονιά είναι η εκμάθηση τραγουδιών απ' όλα τα είδη του παιδικού χορωδιακού ρεπερτορίου με ειδική προετοιμασία για το συνδυασμό της σωστής χορωδιακής απόδοσης και της κίνησης. 

Επίσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και γενικότερες γνώσεις μουσικής για τη δική τους αρτιότερη χορωδιακή παιδεία. 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!!! 

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΘΕΟΔΟΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΗΛ. 6936774018
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ