ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

"10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών" στο Ναύπλιο 12 και 13 Νοεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
"10ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών" στο Ναύπλιο 12 και 13 Νοεμβρίου
 Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε και φέτος το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, στο Ναύπλιο , με κεντρικό μήνυμα και φέτος «Γίνε κι εσύ Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών»! 

Οι εθελοντές του Συλλόγου «Δεσμοί Αίματος», σε συνεργασία με το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», θα βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου και τις δύο ημέρες του πρωταθλήματος για να ενημερώνουν & να εγγράφουν νέους εθελοντές που θέλουν να Χαρίσουν Ζωή.

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα μέσα από την πορεία αυτών των 10 ετών κατάφερε να αναρριχηθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα επαρχιακά πρωταθλήματα του είδους του αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας. Εβδομήντα (70) σωματεία, επτακόσιοι (700), αθλητές δύο χιλιάδες (2000) θεατές, αδειοδοτημένο πρωτάθλημα και ενταγμένο στο επίσημο καλεντάρι, από δύο αναγνωρισμένες ομοσπονδίες (Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού ΚουνγκΦού, και Πανελλήνια ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ ) αλλά και η συνεχόμενη ανοδική πορεία των δέκα ετών είναι η απόδειξη για όποιον αμφισβητήσει τα γραφόμενα μας.

Μέσο αυτού του δελτίου Τύπου θέλουμε να καλέσουμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας να σταθούν στο πλευρό μας όπως και πράττουν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του γυμναστηρίου και να χειροκροτήσει όλους τους αθλητές.

Εκ μέρους της Διοργάνωσης
Λαμπάδας Θεόδωρος
www.choyleefut.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ