ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Τεράστιες οι καταστροφές από την βραδυνή καταιγίδα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Τεράστιες οι καταστροφές από την βραδυνή καταιγίδα στην Αργολίδα
Τέτοια εκτεταμένη καταστροφή δεν έχει προηγούμενο στην Αργολίδα καθώς οι ζημιές από πτώσεις δέντρων είναι πραγματικά αμέτρητες.


Αμέτρητα δέντρα έπεσαν κατά την διάρκεια την πραγματικά πρωτόγνωρης καταιγίδας με χαρακτηριστικά ανεμοστρόβιλου που σάρωσε ότι έβρισκε μπροστά του.
Όλη τη νύχτα συνεργεία της πυροσβεστικής έκοβαν πεσμένα δέντρα από δρόμους και αυλές σπιτιών. Τζαμαρίες καταστημάτων κατέρρευσαν από τους δυνατούς ανέμους ένω σημειώθηκαν και πλημμυρικά φαινόμενα.
Οι διακοπές της ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα από την νύχτα, καθώς έχουν πέσει αναρίθμητες κολώνες ηλεκτροδότησης.
Το μεγαλύτερο τμήμα του νομού έχει πληγή από την απίστευτη θύελλα, ενώ σε πολλές περιοχές οι ζημιές φάνηκαν με το πρώτο φως  της ημέρας.
Μεγάλη είναι η καταστροφή στο παραλιακό κομμάτι από Κάντια προς τα Ίρια όπου ξεριζώθηκαν ακόμα και αιωνόβια δέντρα.
Αίσιο τέλος είχε επίσης η περιπέτεια  των δύο ψαράδων που κινδύνεψαν χθες το βράδυ στο Βιβάρι όταν το καΐκι τους ανατράπηκε από την θαλασσοταραχή.
Συνεργεία των Δήμων Άργους και Ναυπλιέων προσπαθούν από νωρίς το πρωί να συνδράμουν κατοίκους και την πυροσβεστική όπου υπάρχουν ακόμη προβλήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ