ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας ΠΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. |
Προσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας ΠΕ Αργολίδας
 Στα πλαίσια της επιλογής αναδόχου  για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας  (ΦΕΚ 1503/Β/11-10-2006), όπως αυτό ισχύει,  για τους υπαλλήλους που απασχολούνται αποκλειστικά με εργασίες αποκατάστασης του Εθνικού Οδικού Δικτύου, και τους  υπαλλήλους που  επιβλέπουν έργα, προϋπολογισμού 3.100,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για τα παρακάτω:


ΕΙΔΟΣ
         ΑΡΙΘΜΟΣ
ΤΕΜΑΧΙΩΝ/ΖΕΥΓΩΝ
ΚΡΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
24  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΗΜΙΑΡΒΥΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
20  ΖΕΥΓΗ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
5  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΝΙΤΣΕΡΑΔΕΣ
25  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΓΑΝΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
6  ΖΕΥΓΗ
ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΛΕΚΑ
25  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΜΑΣΚΑ ΗΜΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
5  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΦΙΛΤΡΑ Α1P2R
20  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
5  ΤΕΜΑΧΙΑ
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ T-Shirts
25  ΤΕΜΑΧΙΑ

















Και  σύμφωνα με τις    τεχνικές προδιαγραφές

1.       Κράνη ασφαλείας: Για τους οδηγούς ΜΕ και τους επιβλέποντες σε εργοταξιακές δραστηριότητες και χώρους που εκτελούνται εργασίες σε διαφορετικά επίπεδα ή υπάρχει κίνδυνος κτυπήματος της κεφαλής.
·         Πρότυπα, EN 397, EN166- 1B-9 AS,AF, αεριζόμενο.
·         Χαρακτηριστικά, το εξωτερικό κέλυφος να είναι από ελαφρύ συνθετικό υλικό, να διαθέτει υφασμάτινους ιμάντες του κεφαλοδέματος και κοχλία ρύθμισης προσαρμογής στην κεφαλή, υποδοχή για ωτοασπίδες (international), υποσιάγωνο & ασπίδα προσώπου, στον ιμάντα προσώπου ανθιδρωτική μαλακή επένδυση η οποία να αντικαθίσταται και να πλένεται, να έχει κατασκευαστεί το πολύ ένα χρόνο πριν από ολοκλήρωση της προμήθειας, να αναγράφονται στο κράνος ο κατασκευαστής, κωδικός προϊόντος, τα πρότυπα που πληροί, έτος κατασκευής.

2.       Ημιάρβυλα ασφαλείας ΕΝ 345 S3. Για τους οδηγούς ΜΕ και τους επιβλέποντες.
·         Πρότυπα: ΕΝ 345 S3
·         Χαρακτηριστικά: Αδιάβροχα, προστασία δακτύλων, απορρόφηση μηχανικής ενέργειας στην φτέρνα, ελαφριά, προστασία της σόλας έναντι διάτρησης, αντιολισθητική σόλα από πολυουρεθάνη, με ημερομηνία παραγωγής, του τετραμήνου που έγινε ο διαγωνισμός

3.       Παντελόνι εργασίας από ύφασμα για τους απασχολούμενους σε εργασίες σε οδούς όπως τεχνικά έργα και τους επιβλέποντες. Το παντελόνι εργασίας θα φέρει αντανακλαστικές ταινίες
·         Πρότυπα: για την ταινία CLASS ½ ΕΝ340/03 & για το ενδιάμεσο πανί ΕΝ 471-03-Α1-07
·         Χαρακτηριστικά: Το παντελόνι, θα είναι χρώματος μπλε από pol/cot (65/35), και θα φέρει ζωνάκι με λάστιχο, τσέπες εμπρός, τσέπες πλαϊνές με καπάκι, τσέπη πίσω. Επίσης θα έχει σε κάθε μπατζάκι δυο αντανακλαστικές ταινίες ύψους περίπου 6,5 cm με ενδιάμεσα των δύο λωρίδων κίτρινο ύφασμα υψηλής ορατότητας ύψους περίπου 15cm,
·         Ύφασμα ανθεκτικό στο σχίσιμο και με καλή αναπνοή.

4.       Νιτσεράδες. Για εργαζόμενους που απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους άνευ καιρικών συνθηκών καθώς και τους επιβλέποντες των παραπάνω εργασιών.
·         Πρότυπα: ΕΝ 343 – class 3.1
·         Χαρακτηριστικά: Μεγάλη μηχανική αντοχή, δύο τμημάτων (σακάκι και παντελόνι), κλείσιμο με φερμουάρ ή και Velcro, τσέπες εσωτερικές ή εξωτερικές, με κουκούλα η οποία όταν δεν χρησιμοποιείται θα τοποθετείται σε θήκη που θα είναι στο πίσω μέρος της νιτσεράδας και μέγεθος από S έως 4ΧL .

5.       Γάντια Γενικής Χρήσης, για απασχολούμενους σε εργασίες στις οποίες απαιτείται προστασία από μηχανικούς κινδύνους (τριβές, συμπιέσεις, εκδορές) και ειδικότερα (χειριστές μηχανημάτων έργου).
·         Πρότυπα: ΕΝ 388, 420 με επίπεδα μηχανικών αντοχών (3,2,4,3).
·         Χαρακτηριστικά: Μήκος 20-25 εκ. πάχος 1-1,2 mm το εμπρός μέρος του γαντιού και τα δάχτυλα από βόειο δέρμα και το πίσω μέρος από βαμβακερό ύφασμα.

6.       Ανακλαστικά γιλέκα, με τυπωμένο λογότυπο της ΠΕ Αργολίδας εμπρός και πίσω από μελάνη νερού (μεταξοτυπία και όχι θερμομεταφερόμενο), για τους απασχολούμενους και επιβλέποντες σε εργασίες σε οδούς.
·         Πρότυπα: ΕΝ 471 κλάση 1: 2
·         Χαρακτηριστικά: Να είναι με έντονο διακρινόμενο κίτρινο ή πορτοκαλί χρώμα με αναπνέων αεριζόμενο διχτυωτό το άνω μέρος του γιλέκου, με δυο λουρίδες αντανακλαστικές και μέγεθος από S έως 5XL

7.       Μάσκα ημίσεως προσώπου με φίλτρα A1P2R, για τους απασχολούμενους σε εργασίες με χημικά (σήμανση οδών).
·         Πρότυπα: Μάσκα ΕΝ 140, Φίλτρα ΕΝ 14387:2004, Α1P2R (φίλτρα σκόνης, ατμών και αερίων)
·         Χαρακτηριστικά: Μάσκα με διπλό ιμάντα προσαρμογής που θα καλύπτει μύτη, στόμα και πηγούνι, με βαλβίδα εκπνοής (για άνετη και συνεχή χρήση), αντιαλλεργικό υλικό.

8.       Φίλτρα Α1Ρ2R για μάσκα ημίσεως προσώπου, για ανταλλακτικά για μάσκες που χρησιμοποιούν εργαζόμενοι που απασχολούνται σε εργασίες με χημικά ή/και αυξημένα επίπεδα σκόνης κλπ εργασίες.
·         Πρότυπα: Φίλτρα ΕΝ 14387:2004, Α1:2008 Α1P2R (φίλτρα σκόνης, ατμών και αερίων)

9.       Φόρμα εργασίας
·         Θα είναι ολόσωμη, με σύνθεση από βαμβάκι (100 %), με λάστιχο στην περιοχή της μέσης, πλαϊνές τσέπες, τσέπη πίσω και πάνω εμπρός τσέπη. Θα κλείνει με φερμουάρ και θα έχει διπλές ραφές. Το χρώμα της θα είναι πορτοκαλί. Η φόρμα θα φέρει τύπωμα με το λογότυπο της ΠΕ Αργολίδας, εμπρός και πίσω.

10.   Μπλουζάκια T-Shirts, στους απασχολούμενους στην ύπαιθρο τους θερινούς μήνες, σε εργασίες σε οδούς όπως τεχνικά έργα, και επιβλέποντες με τυπωμένο λογότυπο της ΠΕ Αργολίδας εμπρός και πίσω από μελάνη νερού (μεταξοτυπία) και όχι θερμομεταφερόμενο)
·         Χαρακτηριστικά: Να είναι με έντονο διακρινόμενο κίτρινο & πορτοκαλί χρώμα. και βάρος 150/grsm gr. Ως υλικό κατασκευής είναι προτιμότερο από βαμβάκι 100%.

                                                                       ΚΑΛΟΥΜΕ
Τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους αναδόχους να υποβάλλουν σφραγισμένη προσφορά, μέχρι  την Τετάρτη  02-11-2016 και μέχρι τις 15:00 μμ, στη Γραμματεία της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Αργολίδας(Παραλιακή οδός Ναυπλίου – Νέας Κίου, Ναύπλιο). Ο φάκελος της προσφοράς θα πρέπει, κατά την κατάθεσή του, να συνοδεύεται από αίτηση, η οποία και θα λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Πληροφορίες διατίθενται στους ενδιαφερόμενους από το Τμ. Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού Π.Ε. Αργολίδας ( τηλ.27523-60399,398,402) κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Η πρόσκληση αναρτάται στην  παρακάτω  ιστοσελίδα   www.ppel.gov.gr
ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ
-Πίνακα Ανακοινώσεων της Π.Ε.Αργολίδας

             

              


                                                                                                           
                                                                                                         
Ο Αντιπεριφερειάρχης
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ