ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Επιτυχημένη η εκδηλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. |
Επιτυχημένη η εκδηλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"  στο Άργος
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος, στο Άργος, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, εκδήλωση ενημέρωσης και κινητοποίησης με θέμα: " Κληρονομικότητα, στρες, συναισθηματική κατάσταση στην πρόληψη & θεραπεία του καρκίνου". 

Ομιλητές ήταν: η κα Παρασκευή Αποστόλου, MSc μοριακή βιολόγος,
o κος Μάριος Σεβρισαριανός, MPhil, ψυχολόγος-κλινικός αναλυτής qEEG και
η κα Ελισάβετ Γεωργίου, MSc, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη προγράμματος Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης ασθενών & φροντιστών ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".

Οι επιστήμονες παρουσίασαν στοιχεία από σύγχρονες έρευνες και ανακαλύψεις σχετικά με την επιρροή της κληρονομικότητας, του στρες και της συναισθηματικής κατάστασης στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου.

Υποστηρικτέςτης εκδήλωσης: 

Το Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής-ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το Παλλάδιο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας Τρίπολης, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας & η εταιρεία COCO-MAT.
Μια επιτυχημένη εκδήλωση καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου του καρκίνου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ