ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Παραχώρηση αίθουσας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. |
Παραχώρηση αίθουσας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
 Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου παραχώρησε μία αίθουσά του, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών και των καθηγητών στο εθελοντικό τους έργο.
 

Με αυτόν τον τρόπο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ναυπλίου, εκτός από τις αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου που έχει στην διάθεσή του, από Δευτέρα ως Παρασκευή, με τη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Ναυπλιέων, έχει και αίθουσα του τμήματος Θεατρικών Σπουδών με την συμπαράσταση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Οι καθηγητές και μαθητές κοινωνικού φροντιστηρίου Ναυπλίου εξέδωσαν δημόσια ανακοίνωση ευχαριστιών: Το τμήμα της σχολής Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παραχωρεί με μεγάλη χαρά και προθυμία μία αίθουσα για κάθε Σάββατο για τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου Ναυπλίου, κάνοντας μας πολύ χαρούμενους και κυρίως συμβάλλοντας σημαντικά στο εθελοντικό έργο μας. 

Ευχαριστούμε εκ βάθους την Κοσμήτορα κα Βασιλική Μπαρμπούση, την Προϊσταμένη Γραμματείας κα Δήμητρα Διαμαντίδου και την καταπληκτική κα Ματίνα Λάγγα για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας! Μετά τιμής, 

Οι καθηγητές και οι μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ