ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Αργολίδα: Φάκελος πορτοκάλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:23:00 μ.μ. |
Αργολίδα: Φάκελος πορτοκάλι
Γράφει ο Βασίλης Νίκας

Ανοίγω ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και παρακαλώ να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες προβολής και προώθησης του πορτοκαλιού .  Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πρότινος το πορτοκάλι ήταν το χρηματιστήριο της Αργολίδας .

Και όταν πάει καλά το πορτοκάλι πάμε καλά όλοι μας .

Σαν πρώτη φάση αναφέρω μια παλιά δράση της Νομαρχίας και την επαναφέρω .

Η Νομαρχία Αργολίδας το 2007 έκανε κίνηση παρότρυνσης και ευαισθητοποίησης των τοπικών καταστηματαρχών ειδικά στις τουριστικές περιοχές για την προβολή και ενημέρωση, περισσότερο των επισκεπτών του νομού μας για να πίνουν ΦΡΕΣΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κατά την διάρκεια της παραμονής τους .

Για τον λόγο αυτό τυπώθηκε διαφημιστικό έντυπο με κείμενο ενημέρωσης ,στα ελληνικά και στα αγγλικά και το τοποθέτησε σε ειδικά πλαίσια τα οποία τα μοίρασε σε πολλές καφετέριες για τοποθέτηση τους στα τραπέζια .

Είναι απαράδεκτο να διαφημίζονται ξένα προϊόντα (καφές - μπύρα κ.α.) και όχι η παραγωγή μας

Το σκοπός ήταν η προβολή και προώθηση - κατανάλωση του πορτοκαλιού και να μάθει ο επισκέπτης ότι βρίσκετε στην περιοχή παραγωγής του και να μην του προσφέρουν τυποποιημένους χυμούς .

Προτείνω σε κάθε νέα σοδειά να τοποθετούνται παρόμοια σταντ σε όλα τα καταστήματα και να γίνετε ανάρτηση αφισών στις προθήκες των καταστημάτων με λογότυπο: 
‘’ Η ΝΕΑ ΣΟΔΕΙΑ ΧΡΥΣΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ‘’ 
‘’ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ‘’

ΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ