ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ελλήνων Συνέλευσης στη Νέα Κίο στις 25 Νοεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Ελλήνων Συνέλευσης στη Νέα Κίο στις 25 Νοεμβρίου
 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ:
α) Αυτό που βιώνουμε δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.


β) Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα εθνικά κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής.

γ) Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος, ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του. Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας , το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του.

Επικαλούμενοι τα Συνταγματικά δικαιώματα μας ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, ΙΔΡΥΣΑΜΕ
πολιτικό ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
                                                        «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.                                            

  Εκ μέρους των Ελλήνων Συνελεύσεων Αργολίδας
                                                   Η πρόεδρος
                                                  Της Ελλήνων Συνέλευσις Ναυπλιέων   

                                                  Αρβανίτη Βασιλική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ