ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Διακρίσεις για τα παιδιά του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και του ATHLISIS TENNIS CLUB

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:33:00 μ.μ. | |
Διακρίσεις για τα παιδιά του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και του ATHLISIS TENNIS CLUB
Με την συμμετοχή 9  παιδιών από την παιδική ακαδημία του ΡΗΓΑ Α.Ο.Α.Α. και του Athlisis Tennis Club πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το 5ο Ενωσιακό τουρνουά Ε3  της ΣΤ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ και ΟΑ ΡΙΟΥ. 

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΡΗΓΑ Α.Ο.Α.Α. ήταν πολύ καλή και συνοδεύτηκε από δύο διακρίσεις. Ειδικότερα, στα αγόρια κάτω των 12 ετών ο Μάριος Τούντας κατέλαβε την 2η θέση, ενώ στα αγόρια κάτω των 14 ετών ο Απόστολος Γεροδήμος βγήκε 3ος.
Επίσης, στα κορίτσια κάτω των 12 συμμετείχαν οι Μάρα Δελή (16άδα), Πετρίνα Παπουλέση (16αδα), Θάνια Κυριάκου (στις 32) και Έλενα Κεφαλωνίτη (στις 32).
Στα αγόρια 12, εκτός από τον Μάριο, συμμετοχή είχαμε και από τον Μιλτιάδη Γραμματικό ( στους 32), ενώ στα αγόρια 14 έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή ο Γιώργος Σπυράκης, ο οποίος έφτασε στους 8.
Συμμετοχή είχαμε στα αγόρια κάτω των 16 ετών από τον Χρήστο Τσιλιμπή, ο οποίος έχασε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμμπλό .
Η Διοίκηση του ομίλου και το πρπονητικό team συγχαίρουν τον Μαριο και τον Απόστολο για τις διακρίσεις τους, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά για την συμμετοχή και την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ